Tipsa om anläggningenHotel Petit Skagen

Hotel Petit är perfekt för små möten. Mötesfaciliteterna är moderna och professionella, men atmosfären på det lilla hotellet är avslappnat. Hotellet ligger nära centrum av Skagen. Man kan under pausen ta en promenad längs gågatan, ta en tur ner till havet eller stranden. Hotellets möteslokaler ligger på bottenvåningen och har fullt dagsljus. Frukosten serveras på hotellet men middagen arrangeras på närliggande restauranger, då kan konferensgästen få uppleva lite mer av Skagen och dess specialiteter.

Hitta hit

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
0
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta rätt!

Longitud:
10,59220
Latitud:
57,72280