Tipsa om anläggningenHotel Mullsjö

Är det möjligt att uppleva härliga friska dagar och avslappnade kvällar med god mat och dryck på närmare håll än i fjällen? Ja faktiskt. I Mullsjö, ett par mil norr om Jönköping finns den höga klara luften. Den vackra naturen. Och tystnaden. På hotellet har vi dessutom varm inomhuspool, moderna konferenslokaler, fullständiga rättigheter, härliga lounger och ett brett aktivitetsutbud året runt, med hopptorn och skidspår in på knuten. Här är det lätt att må bra, både tillsammans med kollegorna från jobbet och med familjen. Vår erfarna personalstab vet exakt hur bemötande stavas. Vi kan kanske inte fixa allt - men vi försöker. Välkommen!

Hitta hit

Vi har skogen och sjön precis inpå anläggningen, de är goda grannar som aldrig stör era effektiva möten. Naturen är snarare en vitamininjektion för kreativa tankar och utvecklande beslut. Med moderna och tekniskt välutrustade konferenslokaler, relaxavdelning, restaurang, bar och sällskapsrum har vi allt er konferens behöver - under ett tak, På behörigt avstånd från stadens brus. Dessutom har vi traditionen och den genuina ambitionen att våra gäster ska må bra. Den familjära omtanken sitter i väggarna och vi vågar påstå att hos oss är det lätt att känna sig bekväm och knyta an till en grupp. Lätt att fokusera på det som är viktigt. Välkommen!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
12
Max biosittning
140
Max parkettsittning
140
Max skolsittning
65
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
150
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
21
Antal dubbelrum
33
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Vår grundare Hjalmar Fagerströms fru och hennes kulinariska middagar har fått ge namn åt vår nyrenoverade restaurang. Gretas Mat & Vin serverar alltid vällagad mat, gärna med råvaror från trakten. För oss är måltiden en helhetsupplevelse där erfaren och omtänksam personal är lika viktig som maten och drycken på bordt.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Här bjuds mångahanda friluftsaktiviteter året om, allt från en tur på skidor, en runda på golfbanan, paddla kanot eller gemensamt kräftfiske. Ta ett dopp i våran inomhuspool eller varför inte ett dopp i sjön utanför en varm sommarkväll. Även våra vackra vandringsleder startar rätt utanför hotellet. Vi lovar att ge er all den omtanke och service som ger dig och dina medarbetare en givande upplevelse

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Pool, bastu, bordtennis, tennisbana, golf, skidåkning, ridning, dryckesprovningar, kräftfiske, chokladprovning med och utan vin, linedance, islandshästar, kontorsäventyret, teambuildning, friskvård, vattengympa, paintball, kanot, mingelslingan.

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Mullsjö ligger centralt i mellansverige och har mycket goda buss- och tågförbindelser. Har vi möjlighet hämtar vi er givetvis från stationen annars förbokar vi en taxi om ni önskar.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Mullsjö
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Axamo
Avstånd:
20 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
11 km
Närmaste hållplats buss:
Mullsjö
Avstånd:
2 km

Hitta rätt!

Longitud:
13,8731
Latitud:
57,904