Tipsa om anläggningenElite Hotel Ideon

Den 7 januari 2013 öppnades Elite Hotel Ideon i Lunds högsta byggnad och nya landmärke Ideon Gateway. Hotellet är ett toppmodernt fullservicehotell fördelat på 14 våningsplan med 178 väldesignade hotellrum. Här finns även en stor konferensvåning med 8 konferenslokaler, a’la carte restaurangen NorthEast, det italienska café- och restaurangkonceptet Paolo’s, en inbjudande lobbybar samt ett gym med bastu. Hotellet liksom hela byggnaden har ett långt gånget miljötänkande med ett stort antal energibesparande innovationer.

På Elite Hote Ideon finns en stor konferensvåning med totalt 8 lokaler. Alla konferenslokalerna är utrustade med den senaste tekniken och servicen håller en hög nivå. I anslutning till konferenslokalerna har man tillgång till det levande lobbyområdet som fungerar utmärkt som mingelområde samt till små och medelstora mässor.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
9
Antal Grupprum
0
Max biosittning
220
Max parkettsittning
220
Max skolsittning
110
Max styrelsesittning
12
Max antal konferens
220
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
168
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
10
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

På Elite Hotel Ideon finns ett rikt utbud av mat och dryck. Välj mellan à la carte restaurangen NorthEast med plats för upp till 150 sittande gäster, det italienska restaurang- och kafékonceptet Paulo’s eller vår gemytliga Lobbybar.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Hotellets gäster har fri tillgång till gym och bastu. Ett antal cyklar är tillgängliga för utlåning.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Gym
  • Bastu
  • Cyklar för utlåning

Hotellet liksom hela byggnaden har ett långt gånget miljötänkande med ett stort antal energibesparande innovationer. Bland annat är Sveriges största solcellsanläggning installerad i delar av fasaden. Byggnaden uppfyller även de högt ställda miljökrav som krävs för att tilldelas olika certifikat, däribland LEED.

Busshållplatsen “Ideon” ligger på promenadvänligt avstånd cirka 200 meter från hotellets entré. Hit kan du ta dig med lokalbussar (linje 20, 21), regionsbussar (linje 166, 169) och flygbussarna från Sturup (Malmö Airport). Vänligen besök www.skanetrafiken.se samt www.flygbussarna.se för aktuella tidtabeller.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Lund
Avstånd:
3 km
Närmaste flyg inrikes:
Sturup (Malmö Airport)
Avstånd:
26 km
Närmaste flyg utrikes:
Kastrup (Copenhagen Airport)
Avstånd:
54 km
Närmaste hållplats buss:
Ideon
Avstånd:
0 km
Närmaster flygbuss:
Ideon
Avstånd:
0,2 km

Hitta rätt!

Longitud:
13,21380
Latitud:
55,71780