Tipsa om anläggningenGood Morning+ Helsingborg

Good Morning+ Helsingborg ligger i södra stadsdelen av Helsingborg endast 2 km från hjärtat av staden med bra shopping, massor av kultur och nöjen, stränder samt färjeterminal med färjor till Danmark. Som konferensgäst erbjuds Du personlig service, trevliga lokaler och personal som ser till att allt fungerar som det ska. Hotellet har en stor parkering som är gratis för alla våra gäster.
Hotellet har 16 konferenslokaler för möten i alla storlekar. De största lokalerna är flexibla och kan öppnas upp till totalt 200 m2. Alla lokalerna är utrustade med projektor, projektorduk, fri tillgång till trådlöst internet, whiteboardtavla samt blädderblock. Våra största lokaler är även utrustade med ljudanläggning och vi kopplar gärna in mikrofon eller headset om så önskas.

Njut en god måltid i vår restaurang. Restaurangen har kapacitet för 200 gäster men kan öppnas upp och erbjuder då plats till 400 gäster. Fortsätt gärna kvällen i vår trevliga lobbybar

Hitta hit

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
6
Max biosittning
220
Max parkettsittning
220
Max skolsittning
110
Max styrelsesittning
25
Max antal konferens
220
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Hotellet har 164 rum . Samtliga rum är rökfria och har LED-TV samt rainshowerduschar. Alla övernattande gäster har fri tillgång till vår relaxavdelning med stort modernt gym, bubbelpool och bastu.

Detaljerad information

Antal enkelrum
48
Antal dubbelrum
116
Handikappanp.enkelrum
8
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
1
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
8

Njut en god måltid i vår restaurang. Restaurangen har kapacitet för 200 gäster men kan öppnas upp och erbjuder då plats till 400 gäster. Fortsätt gärna kvällen i vår trevliga lobbybar

Detaljerad Information

Max antal restaurang
200

Vi samarbetar med Eventföretag som hjälper oss ta fram passande aktiviteter.
Kontakta oss för mer information.

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hotellet ligger i den södra delen av Helsingborg.
Ängelholms Flygplats 30 min.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Knutpunkten Helsingborg
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Ängelholms Flygplats
Avstånd:
10 km
Närmaste flyg utrikes:
Malmö- Sturup Airport
Avstånd:
60 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,71140
Latitud:
56,03590