Tipsa om anläggningenHotel Feliz

Feliz ligger precis vid Palmas yachthamn, med gångavstånd till gamla stan. Flygplatsen ligger endast 15 minuter bort, med goda bussförbindelser precis utanför hotellet. Hotellet erbjuder en välkomnande terrass med pool och bekväma dagbäddar. I Livingroom och på terrassen serveras goda tapas och kalla drycker.

På hotellets tak ligger en solterrass med bekväma solstolar där ni kan vila, njuta av en kall dryck eller ta ett dopp i avsvalkningspoolen med fantastisk 360-graders utsikt över Palma. På takterassen finns även möjlighet att få massage-och skönhetsbehandlingar eller varför inte en bastu med panoramautsikt. De trivsamma rummen har platt-TV, balkong, kassaskåp och kylskåp. I Superior-rummen har du en härlig utsikt över hamnen och Palma. Gratis WiFi (fiberuppkoppling) i hela hotellet.

På hotellet finns svensktalande personal som har lång erfarenhet om Mallorca och Palma och som hjälper er att skräddarsy en upplevelse utöver det vanliga.

”Feliz is not a hotel, it is a way of life!”

”Hotel Feliz är som att komma hem till en vän och mötas av ett varmt värdskap.”

Hitta hit

Atmosfären på Feliz inbjuder till riktigt spännande möten och events. Här kan du ha kick off för personalen, lansera dina produkter eller hålla konferens. Vi hjälper dig att ge ditt event en inramning med det lilla extra, och självklart ser vi till att mat, kaffe och förfriskningar finns tillgängligt när du önskar. Vi erbjuder dessutom ett stort aktivitetsutbud med allt det spännande Palma och Mallorca har att erbjuda. Som konferensgrupp på Hotel Feliz är du inte ”en grupp i mängden”. Vi är ett litet hotell som garanterar fullt fokus och engagemang för att er vistelse ska bli något utöver det vanliga.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
1
Antal Grupprum
0
Max biosittning
50
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
25
Max styrelsesittning
16
Max antal konferens
50
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Rummen på Feliz är snyggt inredda, personliga och bekväma. I alla rum finns helkaklade badrum, luftkonditionering, TV, kylskåp och säkra förvaringsfack. Flera av rummen har balkong med utsikt över Palma och havet. 

Detaljerad information

Antal enkelrum
2
Antal dubbelrum
42
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
1
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

A la carte-restaurangen på Hotel Feliz erbjuder en härlig miljö både inom och utomhus. Avnjut våra erkänt goda Tapas under stjärnorna av Mallorcas ljumma kvällar. För grupper erbjuder vi vår klassiska Barbaque buffé där vår kock grillar olika sorters kött. Till detta serveras ett 15-tal olika tillbehör, allt tillagat med de bästa av de lokala råvorna. Förutom BBQ erbjuder vi även Tapas och Paella buffé.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
90

För att sätta extra krydda på ditt möte kan vi ordna en rad olika aktiviteter. Det kan vara segling, golf, bergsvandring, rundturer på ön, kulturstadsvandring, matlagning, besök på vingårdar med middag eller varför inte en traditionell grisfest. Med de samarbetspartners vi har går det mesta att ordna.
Se alla våra aktiviteter

Vi följer de lagar och krav som de spanska myndigheterna kräver.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Plaza de Espana
Avstånd:
4 km
Närmaste flyg inrikes:
Aeropuerto de Palma de Mallorca
Avstånd:
12 km
Närmaste flyg utrikes:
Aeropuerto de Palma de Mallorca
Avstånd:
12 km
Närmaste hållplats buss:
Av. Joan Miro
Avstånd:
0,2 km
Närmaster flygbuss:
Lokaltrafiken
Avstånd:
0,5 km

Hitta rätt!

Longitud:
2,62473
Latitud:
39,56090