Tipsa om anläggningenDannegården Hotell och Konferens

Dannegården ligger i en vacker skeppsredarvilla från 1910. Ett välbevarat hus med bjälkar i taket, stuckatur & trägolv som ger en ”hemma hos-känsla”. Hotellet har 26 hotellrum inredda med nya DUXsängar för bästa sömn. Här hålls intima möten och konferenser i fyra moderna lokaler, weekendpaket och fester. Restaurangen är utvald av Skånska Matupplevlser där närodlade råvaror & skånska smaker står i fokus. ”Längre söderut i Sverige går det inte att komma. Låt Söderslätts öppna landskap med utsiktsplatser och böljande landskap inspirera dig."

Konferens

Att konferera på Hotel Dannegården i Trelleborg är att vistas i en personlig och mysig miljö Här vill vi att ni ska arbeta fokuserat och och njuta av god mat och personligt bemötande. Vi har plats för allt från 2 personer upp till 30 personer. Vi kan även erbjuda hela anläggningen exklusivt för er.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
0
Max biosittning
0
Max parkettsittning
40
Max skolsittning
32
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
70
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
2
Antal dubbelrum
19
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
1
Antal kombirum
4
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Vi erbjuder ett kreativt kök som väljer de bästa av råvaror för att erbjuda våra gäster smakupplevelser utöver det vanliga. Skånska smaker med blandning av vällagad husmanskost där säsongerna speglas i menyn. Att välja närodlat & ekologiskt är självklara val där vår sommelier väljer passande viner för bästa helhetsupplevelse. Såväl hotellgäst som gäster utifrån är välkomna till bords, sittandes ute i vår vackra trädgård eller inne i någon av våra fina matsalar. Vi har två matsalar som vardera kan servera 30 respektive 40 personer. Vi är stolt utvalda av Skånska Matupplevelser. En drink innan maten kan med födel intas i vår trevliga bar.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Matlagningsaktivitet, bordsdukning/dekorationer, Bastu, uppvärmd utomhusbubbelpool. Vin- och champagneprovningar, chokladprovning, isskulptering. Endast 5 minuters promenad från hotellet ligger Trelleborgen som erbjuder Vikingakativeter.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Matlagning, Bastu , uppvärmd utomhus bubbelpool. Vin och champagneprovningar, chokladprovning, isskulptering, "jakten på stan", Vikingaaktiveter på Trelleborgen.

Miljö och säkerhet

För oss är det sjävklart att arbeta miljövänligt. Vi är Svanen hotell och arbetar kontinuerligt med leverantörer och oss själva för att bli så miljösmarta som möjligt.

Kommunikationer

Hotellet ligger ca 30 minuter från Malmö och Lund. Sturups flygplats och även Copenhagen Airport och Köpenhamn når du på ca 40 minuter.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Malmö
Avstånd:
30 km
Närmaste flyg inrikes:
30 km Sturup
Avstånd:
30 km
Närmaste flyg utrikes:
Kastrup
Avstånd:
40 km
Närmaste hållplats buss:
Trelleborg Övre
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
13,1473
Latitud:
55,374