Tipsa om anläggningenHotel Diplomat

Hotel Diplomat ligger vackert beläget mitt i Stockholm, med underbar utsikt över Nybroviken från de eleganta hotell - och mötesrummen. Här finns shoppingkvarter samt ett rikt utbud av nöjen och kultur inom kort gångavstånd. Läget vid Nybroviken och närheten till Kungliga Djurgården erbjuder fantastiska möjligheter till rekreation. Vi lovar att en konferens och övernattning hos oss blir något utöver det vanliga! Hotel Diplomat erbjuder mycket hög standard med klassisk elegans, anpassad efter den moderna gästens behov. Ägarfamiljen har ansvarat för att bevara den vackra jugendbyggnaden, som idag har 130 individuellt inredda hotellrum. Ett möte eller en konferens här, avslutas med fördel i hotellets populära restaurang T/BAR Scandinavian Brasserie eller med trevligt mingel en trappa upp i våra salonger och i Cocktailbaren.

Hitta hit

Konferens

Beläget på Strandvägen med Nybroviken utanför dörren i centrala Stockholm är Hotel Diplomat det ultimata alternativet för en lyckad konferens, ledningsgruppsmöte eller kick-off. Varje möte är unikt och skräddarsys efter gästens önskemål.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
4
Antal Grupprum
2
Max biosittning
60
Max parkettsittning
60
Max skolsittning
35
Max styrelsesittning
20
Max antal konferens
80
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
25
Antal dubbelrum
97
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
8
Antal kombirum
12
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Hotel Diplomat inhyser T/BAR, en av Stockholms centrala mötesplatser för såväl ung som gammal. T/BAR har något för alla. Restaurangen serverar frukost, lunch, brunch, afternoon tea och middag, och erbjuder allt från Latte och Grönt Te till after-work drinkar. Från tidig morgon till sen kväll möts internationella hotellgäster, affärslunchande kvinnor och män samt unga karriärister för att avnjuta T/BARs menyer.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Koppla av, njut och pigga upp dig själv i Hotel Diplomats populära Retreat. Som innehåller både träningsmaskin, bastu och en stor jazzuci. Den stora jaccuzin erbjuder avkoppling efter en stund i bastun. Hitta ro i både kropp och själ i Retreaten. Där du också kan välja från ett urval av behandlingar, kylda drycker och färskpressade juicer. Vänligen boka Retreaten genom vår vänliga personal i receptionen.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Retreat, Bastu, Jazzuci, Träningsmaskin.

Miljö och säkerhet

Diplomat Hotels är det privatägda alternativet för de gäster som söker boende och upplevelser med kvalitet och omtanke. Vår vision är att alla våra gäster skall längta tilbaka till våra hotell. Vår omtanke och vårt omhändertagande av gäster, medarbetare, den yttre och inre miljön skall prägla vårt dagliga arbete. Vi skall visa respekt, vara professionella och ha ett positivt engagemang mot våra gäster och omvärld. Hotel Diplomat är ISO 14001 certifierat och i vårt miljöarbete ingår att ständigt förbättra oss samt att förebygga förorening vilket innebär följande; Närodlade och ekologiska alternativ finns på våra restauranger. Miljöanpassade inköp görs på samtliga avdelningar. Miljöhänsyn tas vid renovering. Brand och säkerhetsarbete i kombination granskas av extern part. Serviceinriktad och miljömedveten personal. Effektivisering och minskning av energiförbrukningen och avfallsmängderna. Uppfyllande av myndigheternas och gästernas miljökra

Kommunikationer

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
T-Centralen
Avstånd:
1,1 km
Närmaste flyg inrikes:
Arlanda
Avstånd:
44 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
44 km
Närmaste hållplats buss:
Norrmalmstorg
Avstånd:
0,5 km
Närmaster tunnelbana:
Östermalmstorg
Avstånd:
0,5 km
Närmaster flygbuss:
Centralstationen
Avstånd:
1,1 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,0806
Latitud:
59,332

Hitta hit