Tipsa om anläggningenElite Hotel Arcadia

Elite Hotel Arcadia är en lugn oas mitt i centrala Stockholm. Hotellet är ett perfekt val för möten upp till 55 personer och för dig som vill konferera privat och ostört. Här finns fyra ljusa och luftiga konferenslokaler som alla har fönster ut mot trädgården. Lunch- och middagsmöjligheter erbjuds i hotellets trevliga restaurang och under sommaren kan måltiderna även serveras ute i trädgårdens solsida.
Här finns även bra kommunikationer, hotellet ligger endast 100 meter från bussar och tunnelbana som snabbt tar dig till Centralstationen samt övriga Stockholm.
Med högsta prioritet gör vi allt för att ni ska få en trevlig och givande konferensdag hos oss. Varmt välkommen!

Hitta hit

På Elite Hotel Arcadia kan du arranger möten för upp till 55 personer. Hos oss är du alltid i centrum och vi gör allt för att dina mötesdagar ska bli så bra som möjligt.
Våra 4 konferenslokaler ligger på entréplan med ljusa fönster ut mot trädgårdens lugna sida. Ni finner även stora ytor i anslutning till lokalerna för grupparbeten samt fika pauser.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
2
Max biosittning
55
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
28
Max styrelsesittning
28
Max antal konferens
55
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Välkommen till Elite Hotel Arcadia i Stockholm!
Elite Hotel Arcadia är ett 4-stjärnigt hotell som är beläget intill den legendariska Stadion och Kungliga Tekniska Högskolan. Här bor du i en lugn oas mitt i centrala Stockholm. I hotellet finns en restaurang med uteservering samt relaxavdelning med bastu. Hotellet ligger 100 meter från tunnelbanan som tar dig till centralstationen på endast 5 minuter. Precis utanför hotellet går bussar mot Kungliga Djurgården där ni bla finner Skansen, Gröna Lund, Junibacken, Waldemarsudde och många fler attraktioner och härliga promenadstråk.
Väljer du istället att gå till fots når du inom 15 minuter Stockholms shopping, museer, restauranger och Stockholms nattliv.

Med Elite Hotel Arcadias inspirerande historia och personliga service önskar vi er varmt välkomna.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
180
Antal dubbelrum
90
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
3

Nu har vi öppnat vår nyrenoverade och utbyggda restaurang. Vi erbjuder en säsongsanpassad meny med både inspirerande rätter såväl som klassiker. Hos oss njuter du av god mat i en mysig miljö med serviceinriktad personal som gör allt för att du ska få en fantastisk upplevelse.
Trädgården
Under sommaren dukar vi upp i vår lummiga trädgård, en oas mitt i city där ni kan avnjuta något friskt att dricka eller varför inte testa något från menyn för att stilla hungern.
Bordsbokning
Vi har alltid några platser i restaurangen för drop in gäster så ni behöver inte boka bord. Är ni ett större sällskap så ring gärna 08-566 215 00 för bordsbokning.
Fest & event
Vi hjälper er gärna att arrangera olika events, allt ifrån födelsedagsfester, kick off, företagsevent och bröllop. Är ni upp till 20 personer kan ni sitta i en avskild del i restaurangen och är ni fler passar vår frukostmatsal utmärkt.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
60

Öl- och Whiskeyprovning tillsammans med The Bishop Arms
Beskrivning: Tillsammans med The Bishop Arms så erbjuder vi härliga öl- och Whiskeyprovningar. Ni får själv välja om ni vill ha provningen på hotellet eller på närliggande The Bishops Arms pub. Ni väljer vad som passar bäst.

Champagneprovning- dofta smaka och låt er förföras
Beskrivning: Hur mycket kan ni egentligen om champagnen? Dofta, smaka och låt er förföras.Vi erbjuder Champagneprovning i samarbete med vår champagneleverantör Duetz. Vi arrangerar provningar till er på hotellet för minst 15 deltagare, ring eller mejla oss för bokning.

Chokladprovning i samarbete med chokladfabriken
Beskrivning: I sammararbete med Chokladfabriken erbjuder vi chokladprovning för våra gäster.
Chokladfantaster från Chokladfabriken kommer till Elite Hotel Arcadia och håller en provning för er samt berättar historik om choklad. Ni bestämmer när under dagen eller kvällen som passar er bäst, kanske i samband med eftermiddags fikat eller en middag på hotellet.
Pris: 384 SEK/person ex moms passar för 8-50 gäster

Aktiv matlagning med AVEQIA
Beskrivning: Avsluta konferensen med en gemensam aktivitet. I samarbete med AVEQIA så erbjuder vi Aktiv Matlagning efter er konferens. Ta en kort promenad på 10 minuter till AVEQIAs fina lokaler och avnjut en underbar 4 rätters middag där ni själva har lagat maten tillsammans men en erfaren kock.
Pris är från 1900 kr per person ex moms och inkluderar:
Egen kock/kockar
Eget kök/chambre separée
Fördrink och Amuse Bouche
Matlagningsaktiviteten
4-rätters middag inklusive vinpaket, kaffe/the och chokladtryffel
AVEQIA förkläde till alla deltagare som får tas med hem efter aktivitet

Musikquiz med Quizmasters från The Bishop Arms
Beskrivning: Avsluta er konferens med ett underhållande musikquiz!
Våra duktiga quizmasters från Bishop Arms kommer till hotellet och håller ett musikquiz för er. Quizet passar både i samband med en fördrink på hotellet eller under middagen.
Kostnad 2 000 SEK/tillfälle passar grupper på 10-40 personer.

Elite hotel Arcadia är miljöcertifierat med Green Key, världens största hotellmiljöcertifiering. Vi hjälper dig som gäst att ta hand om miljön utan att kompromissa med din upplevelse eller bekvämlighet hos oss.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm Centralstation
Avstånd:
3 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
9 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
30 km

Hitta rätt!

Longitud:
Latitud: