Tipsa om anläggningenElite Hotel Adlon

Elite Hotel Adlon är beläget i en anrik byggnad på Vasagatan i centrala Stockholm. Här bor- och konfererar du på bästa läge med ett bekvämt gångavstånd till centralstationen och Arlanda Express. I hotellet ligger den trevliga restaurangen Kött- och fiskbaren, här kan du äta lunch och middag eller något gott på eftermiddagen. På Elite Hotel Adlon kan du ha små och effektiva möten mitt i city. Det centrala läget gör det smidigt för alla deltagare att mötas hos oss. Vår erfarna personal finns alltid tillhands och hjälper dig gärna. Våra mötesrum passar perfekt för mindre konferenser och snabba möten. Mötesrummen är lugnt belägna på våningen under entréplan.

Hitta hit

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
0
Max biosittning
0
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
14
Max antal konferens
14
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
47
Antal dubbelrum
42
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
8
Antal kombirum
3

Måltider och fikapauser är en viktig del av alla konferenser! Här kommer du snart att kunna läsa om vad just den här konferensanläggningen har för kostalternativ, mellan vilka tider frukosten finns tillgänglig med mera. Då kommer ni enkelt kunna se om det är ett alternativ som passar er – men under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Kommunikationsmöjligheter

  Närmaste tågstation:
  Stockholm C
  Avstånd:
  0,1 km
  Närmaste flyg inrikes:
  Bromma flygplats
  Avstånd:
  8,8 km
  Närmaste flyg utrikes:
  Arlanda flygplats
  Avstånd:
  42 km
  Närmaste hållplats buss:
  Kungsgatan
  Avstånd:
  0,010 km

  Hitta rätt!

  Longitud:
  18,05710
  Latitud:
  59,33340