Tipsa om anläggningenHooks Herrgård

I vackra Småland ligger anrika Hooks Herrgård, endast ett par mil söder om Jönköping. Med det unika läget, mitt emellan Stockholm, Göteborg och Malmö, har Hooks Herrgård blivit en naturlig mötesplats för konferens, event och möten.

Hitta hit

Hooks Herrgård erbjuder vacker miljö, bekvämt boende, 1300 kvm spa, två golfbanor och toppmoderna konferenslokaler. Här finns gott om plats för konstruktivt tankearbete med möteslokaler som rymmer upp till 300 personer. Lägg därtill möjligheter till spännande aktiviteter, inte minst spa och golf. Hooks Herrgård har allt man kan förvänta av ett konferenshotell i toppklass.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
12
Antal Grupprum
12
Max biosittning
300
Max parkettsittning
300
Max skolsittning
170
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
300
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

På Hooks Herrgård finns 239 bäddar fördelade på 105 rum i olika rumskategorier. Rummen är fördelade i åtta olika byggnader; Herrgården och flyglarna: Frökenflygeln, Kavaljersflygeln, Rosenflygeln, Traktörflygeln, Sjövillan, Strandstugan samt Sörlängan. Samtliga rum har minibar, tv, telefon, toalett och dusch samt tillgång trådlöst nätverk. Som boende gäst på Hooks Herrgård kan man köpa spa-entré till reducerat pris.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
239
Antal enkelrum
20
Antal dubbelrum
77
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
6
Antal kombirum
2
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Våra menyer varierar efter säsongens läckerheter. Våra kockar använder sig i största möjliga mån av lokala råvaror, både för miljön och smakens skull. Restaurangen på Hooks Herrgård kan ta emot stora och små sällskap och möjlighet till scen finns i flera lokaler. Förutom restaurangens stora matsal finns den mindre matsalen Friden på samma våning. De vackra salongerna på entréplan med egen pub är populära. Festvåningen Verandan är en populär lokal för bröllop och andra fester. Vidare finns festlokalen Rännet, golfrestaurangen och vår egen charmiga engelska pub Hook 'n' slice, som man kan hyra som slutet sällskap.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
175

Att ta en paus från konferensen är viktig av flera anledningar. I vårt spa kan du kombinera skön avkoppling, friskvård och gruppträning. Stärk gemenskapen med en kreativ aktivitet eller teambuilding. Det är bara fantasin som sätter gränser.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Spa
 • Träning
 • Golf
 • Sjöaktiviteter
 • som speed cats
 • roddbåtar eller kanot
 • Matlagning (jan-mar)
 • Vin- eller chokladprovning
 • Kreativa uppdraget
 • Kontorsäventyret
 • Segwayevent
 • Sommer- eller vinterspel
 • Slaget om skatten
 • Äventyrsön

Hooks Herrgård är licensierat av Svanen och uppfyller Svanens hårda miljö- och klimatkrav för hotell. Personalen genomgår kontinuerlig utbildning av hjärt- och lungräddning samt brand för att båda personal och gäster ska känna sig trygga. Det finns två hjärtstartare på anläggningen. Vi värnar om miljön i det dagliga arbetet och använder därför i största möjliga mån närproducerade produkter. Vår frukostbuffé är kravmärkt.

Strax intill E 4 - tre mil söder om Jönköping, utmed väg 30 mot Växjö, ligger Hooks Herrgård. Tack vare det geografiska läge har många företag genom årtionden valt att träffas på herrgården.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Hok
Avstånd:
3 km
Närmaste flyg inrikes:
Axamo, Jönköping
Avstånd:
35 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
150 km
Närmaste hållplats buss:
Hok
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
14,2709999084473
Latitud:
57,5392990112305