Tipsa om anläggningenHönö Hotell

En skärgårdsidyll 20 km från Göteborg. Hönö Hotell är det perfekta konferenshotellet för er som lägger stor vikt vid utsökt mat och möjlighet att konferera i lugn och ro i en unik miljö. Vi har tre personligt inredda konferensrum. Ett större som rymmer 45 personer i skolsittning, ett mindre för upp till 20 personer och ett för den lilla gruppen på upp till 9 personer. Värdskap, mat och atmosfär är våra honnörsord. Välkommen till en prisvärd konferens på Hönö Hotell!

Hitta hit

Hönö Hotell är det perfekta konferensstället för er som lägger stor vikt vid utsökt mat och möjligheten att konferera i lugn och ro i en unik miljö. Vi har tre välutrustade konferensrum. Ett lite mindre som rymmer 15-20 personer, ett större som rymmer 45 personer (skolsittning) och ett rum för den lilla gruppen med styrelsebord för ca 9 personer med egen altan. Möjligheter till grupparbeten finns i det minsta konferensrummet, på vår inglasade veranda, i de allmänna utrymmena eller varför inte ute i naturen? Maten är viktig när man är på konferens. Det har vi tagit fasta på och anpassar menyerna efter årstiderna för att ni skall få en så bra matupplevelse som möjligt. I våra paketpriser för övernattningskonferenser ingår en trerätters middag anpassad efter säsong.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
0
Max biosittning
0
Max parkettsittning
60
Max skolsittning
45
Max styrelsesittning
26
Max antal konferens
200
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
1
Antal dubbelrum
19
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Vi lägger stor vikt vid god mat och dryck i vår restaurang. Av denna anledning har vi med oss en mycket duktig och erfaren kock. Restaurangen håller öppet på helgerna under vinterhalvåret och givetvis då vi har konferensgäster. Under sommarhalvåret är vår målsättning att hålla öppet varje dag. För aktuell meny se www.honohotell.se/ Kök & Bar.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Vingatur, baka hönökaka, guidad visning av fiskemuseet, fisketurer, picknick vid havet, trubadur, shopping, hummer- och sälsafari.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Vingatur med guide
  • sälsafari
  • bara hönökaka
  • fiskemuseet
  • hembygdsgården
  • fisketur
  • dyktur
  • musikunderhållning
  • shopping
  • hummersafari.

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Buss 291 går från Nils Ericson-terminalen i Göteborg och hela vägen till hotellet (hållplats Hönö Hotell). Buss 24 går från Centralstationen till färjeläget Lilla Varholmen på västra Hisingen. Tidtabell: http://www.vasttrafik.se Från Lilla Varholmen går bilfärjor flera gånger i timmen till Hönö och Björkö. Du tar den som det står Öckerö på. Har du bil åker du från E6 i centrala Göteborg, väg 155 mot Torslanda (skyltar mot Öckerö hela vägen) och färjeläget på Lilla Varholmen. Välj filen mot Öckerö-färjan. Färjan lägger till på Hönö. Du kör rakt fram ca 800 m. I rondellen tar Du vänster mot Hönö/ (Fotö). Kör sedan ca 2 km (passera ett stoppljus och ytterligare två rondeller) till Klåva. Vid 4-vägskorsning sväng höger. Efter ca 300m på höger sida vägen är Du framme hos oss på Hönö Hotell. ? Färja Överfarten med färja tar c:a 10-12 min och är kos

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Tåg G-borg
Avstånd:
20 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
40 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
40 km
Närmaste hållplats buss:
Hönö Hotell
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,6435
Latitud:
57,6851