Tipsa om anläggningenHesselby Slott

Hesselby Slott – Musikslottet
På Hesselby Slott är det alltid nära till musiken. I både inredning och känsla.
Rummen har fått namn från svenska trubadurer och välkända artister har inrett och satt sin personliga prägel på flera rum i slottets flyglar. Kryp ner i E-Types jättelika badkar eller sov under kristallkronan i Dregens rum. På Hesselby slott är atmosfären unik.

Med endast 20 minuter från Stockholm City och Bromma flygplats runt knuten ger det våra gäster en känsla av att befinna sig långt bort men ändå nära. Naturen runt slottet ger en rofylld upplevelse. Detta i kombination med uttrycksfull design och musikupplevelserna gör Hesselby slott värt att besöka.
Hesselby Slott är en del av Stockholm Meeting Selection

Hitta hit

Oavsett om ni är två eller 150 personer finns det rum för er på Hesselby Slott. I själva slottet finns sju konferensrum, stora och små, i den intill liggande konferensbyggnaden Spelmannen finns tre lokaler och i den stora konferensbyggnaden finns ytterligare fem rum.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
14
Antal Grupprum
5
Max biosittning
150
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
80
Max styrelsesittning
38
Max antal konferens
150
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Passa på att förlänga konferensen med en natt i musikens anda. Hesselby Slott erbjuder bekväma och fint inredda artistrum i båda slottsflyglarna, vackra och mustiga rum i Trubaduren och nyrenoverade rum i Orkestern. Vi hjälper er att hitta det boende som passar er och er konferens.

Detaljerad information

Antal enkelrum
8
Antal dubbelrum
50
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
10
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Hesselby slott – en smakupplevelse. Kryddad av Fredrik Juhlin med team. God och vällagad mat. Tillagad från grunden med naturliga råvaror av högsta kvalitet. Här handlar det om en helhetsupplevelse. Stämning med musik, tända ljus och utsikt över slottsträdgården. Fredrik Juhlin är vår prisbelönte kökschef, han och hans team är uppskattade för sin goda mat. Medlem av Stockholm Culinary Team som har tagit VM-guld i matlagning i Luxemburg 2010 och OS Guld i Erfurt 2012. Stockholm Culinary team fick även guld som bästa regionala lag.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
140

Aktiviteterna på Hesselby Slott går även de i musikens tecken, pröva en ”Lira i hop” workshop med Lasse Axelsson som har stärkt företag genom att få de anställda att trotsa sina rädslor och sjunga ut. Stärk lagkänslan med en muskquiz. Få underhållning till middagen av kören Unplugged. Utöver musikaktiviteter erbjuder vår sommelier vinprovningar eller varför inte koppla av med en massage i SPA Linaro.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Musikaktiviteter! Timing - Lär dig spela på 1 h
  • Lyssna - Gör din stämma hörd
  • Live music quiz och Maestro
  • Vinprovning
  • Chokladprovning
  • Bastu och pool- I vårt bastuhus finns två bastu och en mindre avsvalkningspool som ni fritt disponerar
  • SPA - I musikslottets högra flygel finns Spa Linaro. Vi erbjuder en avkopplande och rofylld stund där ni kan njuta av ett flertal härliga och sköna Spa-behandlingar i slottsmiljö. Läs mer om behandlingarna på www.spalinaro.se

Vi har försetts med hjärtstartare och alla som arbetar på Hesselby Slott har utbildats i Hjärt- Lungräddning med hjärtstartare. På så sätt ökar vi den personliga säkerheten och visar omsorg för våra anställda och för dig som gäst.

Vi värnar om miljön i vårt dagliga arbete och väjer ekologiska och när producerade produkter i den utsträckning det går.

Kommunalt från Stockholm central:
Ta tunnelbanans gröna linje nr 19 mot Hässelby strand, gå av vid Johannelund ca 35 minuters restid. När du kommer ut från tunnelbanestationen går du till höger och under tunnelbanebron. Gå sedan rakt fram till en stor rondell, gå över den och följ sedan Maltesholmsvägen till höger. Du kommer sedan se slottet på din vänstra sida.
Från Arlanda:
Flygbuss till St Eriksplan och därifrån T-bana. Eller, välj taxi. Ca 35 km som tar 40 minuter. Taxi Stockholm och Taxi Kurir har fasta priser.

Med bil, södra infarten E4/E20:
Vid infart till Stockholm centrum, följ skyltar mot Vällingby. Passera och följ skyltar mot Hässelby. Ca 15 km från Stockholm centrum.

Med bil, norra infarten E4:
Ta av vid skylt Vällingby. Fortsätt mot Vällingby via Bergslagsvägen. Vid rondellen välj avfart mot Hässelby Slott.

Med bil E18
Ta av vid skylt Vällingby. Fortsätt mot Vällingby via Bergslagsvägen. Vid rondellen välj avfart mot Hässelby Slott.

Vid slottet finns fri gästparkering.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
8 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
45 km
Närmaste hållplats buss:
Johannelund
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
T-station Johannelun
Avstånd:
0,2 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,85490
Latitud:
59,36560