Tipsa om anläggningenHamburger Börs

Välkommen att konferera på anrika Hamburger Börs - den ultimata mötesplatsen mitt i city. Med anor från 1600-talet och som en av Skandinaviens största showkrogar kan Hamburger Börs med sitt välrenommerade kök och sin stora scen med egen ljud- och ljusanläggning erbjuda en konferens- och eventupplevelse utöver det vanliga. Avsluta en produktiv och skapande mötesupplevelse med en kulinarisk upplevelse i vår restaurang, luta er bekvämt tilllbaka och njut av en minnesvärd helkväll med underhållning och show.

Hitta hit

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
0
Antal Grupprum
0
Max biosittning
0
Max parkettsittning
420
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
0
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta rätt!

Longitud:
18,21510
Latitud:
59,19826