Tipsa om anläggningenHäckeberga Slott

Historiska konferenser på unikt läge!
Häckeberga Slott är ett magnifikt senrenässansslott från 1875, beläget mitt i den skånska naturen med bokskogen och Häckebergasjön som närmaste granne. Slottets strategiska läge gör det till en smidig samlingsplats för konferensdeltagare från olika städer. Här kan man kombinera härliga matupplevelser med utvecklande teambyggande aktiviteter i vackra omgivningar.

Hitta hit

Vilket syfte du än har med er konferens så har vi lokalen. Ett runt rum för kreativiteten, en stor sal för seminarium eller ett styrelsemöte på Krügers gamla bord…

Alla våra lokaler ligger på första våningen med utsikt över Häckebergasjön och parken.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
6
Antal Grupprum
2
Max biosittning
85
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
60
Max styrelsesittning
14
Max antal konferens
90
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
2
Antal dubbelrum
19
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
6
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

På Häckeberga tycker vi det är viktigt att anpassa maten till gästens ändamål med sitt besök hos oss. Därför serverar vi fisk eller fågel till lunch när man skall konferera, så sinnen och kropp håller sig alerta. På kvällarna serverar vi en tre rätters meny och då kommer oftast vilt på bordet, när det är säsong .

Vår frukost serveras vid bordet. Du erbjuds kaffe/ te och juice och får sedan maten på en egen liten bufféställning till ditt bord. Brödet kommer separat i egen korg, sen är det bara att luta sig tillbaka och läsa tidningen.

Som medlemmar i Skånska Matupplevelser, värnar vi om de skånska smakerna. Våra leverantörer är väldigt viktiga samarbetspartners i vår matlagning och det är också därför vi väljer så många lokala och små leverantörer som jobbar nära sina produkter.

Inte bara maten är viktig för oss. Vi jobbar med Sveriges bästa vinleverantörer och som en av Mackmyra Svensk Whiskys lagringsplatser har vi förstås ett stort sortiment av dem.

Välkommen och njut i matsal

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Fårvallning, teambuilding, vinprovningar, Mackmyra Svensk whiskyprovning och golf.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Fårvallning
  • teambuilding
  • vinprovningar
  • Mackmyra Svensk whisky provning
  • golf

Häckeberga och Häckebergasjön
Ett av de mest värdefulla områdena i Skåne är Häckeberga. För att skydda ravindalarna
på Romeleåsens sluttning avsattes den norra delen till naturreservat. Häckebergas övriga delar blev naturvårds område för sitt variationsrika landskap samt dess rikedom på växt- och djurliv. Området är också känt för sina hjortar, både kronhjortar och dovhjortar. En av höstens mest fascinerande händelser är kronhjortarnas bröl i sep - okt. Såväl kungsörn som havsörn övervintrar i området.

Hit tar man sig på en kvart från Sturups flygplats, en halvtimme från Lund och Malmö och en halvtimme från Ystad. Det strategiska läget gör att många företag och organisationer väljer att samla konferensdeltagare från olika delar av Sverige, Danmark och världen på just Häckeberga Slott.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Lund
Avstånd:
28 km
Närmaste flyg inrikes:
Malmö airport
Avstånd:
12 km
Närmaste flyg utrikes:
Copenhagen internati
Avstånd:
60 km
Närmaste hållplats buss:
Genarp
Avstånd:
3 km

Hitta rätt!

Longitud:
13,42830
Latitud:
55,58030