Tipsa om anläggningenGullmarsstrand Hotell & Konferens

Gullmarsstrand ligger så nära havet man kan komma, på en långsträckt brygga med utsikt över Gullmarsfjordens öar och vikar. Hotellet har vuxit fram sakta och säkert under dryga 35 år, under samma ägare, tre bröder. Utgångspunkten var den gamla Badrestaurangen i Fiskebäckskil. Rum för rum och byggnad för byggnad har adderas försiktigt och eftertänksamt. Med estetik och kvalitet som ständigt närvarande drivkrafter.

Hitta hit

När resultaten du inte väntat dig, blir frukten av att alla har kul och känner inspriation. Då vet du att ni valt rätt ställe att konferera på.
Inom våra nio diskreta huskroppar, döpta till Vidablick 1-9, med det stolta socitetshuset som mittaxel, finns nio fullt utrustade konferenslokaler anpassade för 3 till 170 personer. Ett av mötesrummen har byggts för att kunna fungera som show-room för t.ex. bilar.
Under våren har vi byggt nya- och större konferenslokaler samt utrustat dem med helt ny teknik. Läget på en långsträckt brygga vid havet skapar maximal arbetsro.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Antal Grupprum
9
Max biosittning
170
Max parkettsittning
170
Max skolsittning
100
Max styrelsesittning
65
Max antal konferens
170
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
20
Antal dubbelrum
61
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
5
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Vi lever med årstiderna och tillagar mat efter dem. Det handlar oftast om den kortaste vägen från råvara till tallrik. Fångat och närodlat i Bohusläns kust, hav och inland. Samtidigt bjuder vi in världens smaker för att få ett rikt kök som aldrig slutar att överraska.
Stora matsalen rymmer 140 personer och 40 personer till ryms i den lilla samt ytterligare 40 personer i vår nya matsal ut över vattnet. Samtliga har utsikt mot havet. Fullständiga rättigheter, sällskapsrum, bar för ca 80 personer.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
200

Fiskebäckskil är en av västkustens klassiska badorter och traditionen fortsätter. Här kan du lämna alla måsten och finna ro och bara vara.

I Sinnenas Havsbad finner du bl a två basturum. Välj den svalare med aromadofter håller ca 45 G för stillsamhet och avkoppling, eller den riktigt varma och få igång blodcirkulationen som ger kroppen en känsla av nybefinnande.

Vill du hellre njuta ett varmt och skönt bad så kan du njuta i utomhuspoolen 38G. Denna står på pålar i havet och nås via Sinnenas Havsbad. Här kan du njuta av 38 gradigt vatten hela året.
I Sinnenas Relax som invigdes i maj kan du njuta av en inomhuspool samt bastu och endast en glasvägg skiljer mot havet. Här kan man enkelt gå ut på bryggan för att ta ett havsbad eller en dusch i vår utomhusdusch.

-Sinnenas Havsbad med utomhuspoolen 38G som håller 38 grader hela året
-Sinnenas Relax med inomhuspool och bastu med endast en glasvägg mot bryggan och havet
Ostron & musseläventyr
– Cykling
– I samarbete med ett aktivitetsföretag erbjuder vi ett stort utbud av teambildande aktiviteter

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Sinnenas Havsbad (havsbadsritual)
 • Bastu
 • Dryck- och chokladprovning
 • Skärgårdstur
 • Kräftsafari
 • Hummersafari
 • Havskajak
 • Golf
 • Tennis
 • Yoga
 • Guidade turer
 • Gym
 • Professionella massagebehandlingar

Fiskebäckskil är ett litet vilsamt vackert kustsamhälle på Skaftölandet invid Gullmarsfjorden mitt emot centralorten Lysekil. Under 1800-talet förvandlades det lilla fiskeläget till ett skepparsamhälle med en än i dag välbevarad träarkitektur i schweizerstil av riksintresse. Under hela 1900-talet har Fiskebäckskil, omgivet av bohuslänsk röd granit och ett salt friskt hav, varit platsen för rekreation och badkultur: en tradition som i dag, om än i modernt konfererande snitt, axlas av Gullmarsstrand Hotell & Konferens. Utöver skärgårdshusens pietetsfullt bevarade snickarglädje och Fiskebäckskilsonen Carl Wilhelmsons ateljé och bostad som fortfarande tronar som ett rött utropstecken ovan Gullmaren,
Vi är Svensmärkta

Gullmarsstrand Hotell & Konferens i Fiskebäckskil nås enkelt med bil, flyg eller tåg. Bil cirka 1 timme från Göteborg (E6 och väg 161 mot Lysekil). Via E6 mot Oslo, passera Uddevalla-bron, sväng av vid Torpmotet, kör i riktning mot Lysekil och följ därefter skyltarna till Fiskebäckskil. Cirka 45 minuter från Trestads regionen, från Trollhättan/Vänersborg mot Lysekil via Uddevalla, sväng vänster mot Fiskebäckskil. Cirka 2 timmar från Borås, via Vårgårda - Trollhättan - Uddevalla - Torpmotet - Fiskebäckskil. Cirka 3 timmar från Oslo, E6 och väg 161 mot Fiskebäckskil. I Fiskebäckskil, följ skyltarna ner mot Gullmarsstrand. Flyg via Landvetter, Göteborg eller Trollhättan. Tåg till Uddevalla och därefter med buss eller taxi. Utförligare karta finns på Gula Sidorna.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Uddevalla
Avstånd:
40 km
Närmaste flyg inrikes:
Trollhättan/Vänersborgs Flygplats
Avstånd:
70 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
134 km
Närmaste hållplats buss:
Fiskebäckskil
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,45700
Latitud:
58,24960