Tipsa om anläggningenGullmarsstrand Hotell & Konferens

Någon beskrev Gullmarsstrand som en annan del av verkligheten. Som att kliva in i en sinnesfrid med havet runt om. Vi lever med årstiderna och tillagar maten efter dem. Närodlat och fångat i våra vatten. Samtidigt bjuder vi in världens smaker och slutar aldrig att överraska. Den går inte att ta på, men den är väldigt påtaglig. Den där naturliga kraften som gör att det är inspirerande, viktigt och kul att gå i mål med fullbordat verk för bästa konferensen. Att konferera på Gullmarsstrand handlar om att känna in, genomföra och belönas.

Hitta hit

När resultaten du inte väntat dig, blir frukten av att alla har kul och känner inspriation. Då vet du att ni valt rätt ställe att konferera på.
Inom våra nio diskreta huskroppar, döpta till Vidablick 1-9, med det stolta socitetshuset som mittaxel, finns nio fullt utrustade konferenslokaler anpassade för 3 till 170 personer. Ett av mötesrummen har byggts för att kunna fungera som show-room för t.ex. bilar.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
9
Max biosittning
170
Max parkettsittning
170
Max skolsittning
100
Max styrelsesittning
65
Max antal konferens
170
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
20
Antal dubbelrum
61
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
2
Antal sviter
5
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Vi lever med årstiderna och tillagar mat efter dem. Det handlar oftast om den kortaste vägen från råvara till tallrik. Fångat och närodlat i Bohusläns kust, hav och inland. Samtidigt bjuder vi in världens smaker för att få ett rikt kök som aldrig slutar att överraska.
Stora matsalen rymmer 140 personer och 40 personer till ryms i den lilla samt ytterligare 40 personer i vår nya matsal ut över vattnet. Samtliga har utsikt mot havet. Fullständiga rättigheter, sällskapsrum, bar för ca 80 personer.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
230

Vi har kompletterat vår ljuvliga relax- och kontemplationsverksamhet med
ett proffsigt gym och möjlighet att boka in välgörande njutningar i form av olika
behandlingar som väcker kropp och själ och ger en härlig känsla.I samarbete med Karin Jochnick - professionell på massage och behandlingar erbjuds både basbehandlingar och lyxvarianter. Karins nya sköna ”gästrum” på Gullmarsstrand erbjuder också heta stunder i bastu och svalkande dusch att coola ner med. Och du behöver inte vara gäst på hotellet för att njuta av dessa behandlingar utan alla är välkomna!Andra aktiviteter som finns att njuta av här är båtturer med skaldjur, hummerfiske, sälsafari, vinprovning, musseljakt, havskajak, havsbad, yoga och guidade turer.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Sinnenas Havsbad (havsbadsritual)
 • Bastu
 • Dryck- och chokladprovning
 • Båttur
 • Kräftsafari
 • Hummersafari
 • Havskajak
 • Golf
 • Tennis
 • Yoga
 • Guidade turer
 • Gym
 • Professionella massagebehandlingar

Fiskebäckskil är ett litet vilsamt vackert kustsamhälle på Skaftölandet invid Gullmarsfjorden mitt emot centralorten Lysekil. Under 1800-talet förvandlades det lilla fiskeläget till ett skepparsamhälle med en än i dag välbevarad träarkitektur i schweizerstil av riksintresse. Under hela 1900-talet har Fiskebäckskil, omgivet av bohuslänsk röd granit och ett salt friskt hav, varit platsen för rekreation och badkultur: en tradition som i dag, om än i modernt konfererande snitt, axlas av Gullmarsstrand Hotell & Konferens. Utöver skärgårdshusens pietetsfullt bevarade snickarglädje och Fiskebäckskilsonen Carl Wilhelmsons ateljé och bostad som fortfarande tronar som ett rött utropstecken ovan Gullmaren, är Fiskebäckskil också, i och med konsthallen Saltarvet, en mötesplats för det främsta inom nordisk samtidskonst.

Gullmarsstrand Hotell & Konferens i Fiskebäckskil nås enkelt med bil, flyg eller tåg. Bil cirka 1 timme från Göteborg (E6 och väg 161 mot Lysekil). Via E6 mot Oslo, passera Uddevalla-bron, sväng av vid Torpmotet, kör i riktning mot Lysekil och följ därefter skyltarna till Fiskebäckskil. Cirka 45 minuter från Trestads regionen, från Trollhättan/Vänersborg mot Lysekil via Uddevalla, sväng vänster mot Fiskebäckskil. Cirka 2 timmar från Borås, via Vårgårda - Trollhättan - Uddevalla - Torpmotet - Fiskebäckskil. Cirka 3 timmar från Oslo, E6 och väg 161 mot Fiskebäckskil. I Fiskebäckskil, följ skyltarna ner mot Gullmarsstrand. Flyg via Landvetter, Göteborg eller Malöga, Trollhättan. Tåg till Uddevalla och därefter med buss eller taxi. Utförligare karta finns på Gula Sidorna.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Uddevalla
Avstånd:
40 km
Närmaste flyg inrikes:
Malöga
Avstånd:
70 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
134 km
Närmaste hållplats buss:
Fiskebäckskil
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,45700
Latitud:
58,24960