Tipsa om anläggningenGTS Konferens & Festvåning

Våra unika lokaler är belägna i en anrik fastighet i hjärtat av Göteborg. Med nyrenoverade lokaler och elektronisk utrustning av bästa kvalitet för våra gästers komfort.
I Vår vackra festvåning och matsal serveras det god mat tillagad utifrån omtanke och omsorg. Till matsalen hör även två lounger och ett bibliotek, där du som gäst kan koppla av eller mingla både före och efter den goda måltiden.
Festvåningen tar upp till 90 gäster. Självklart anordnar vi även dans, musik och kringarrangemang om så önskas! Allt till förmånliga priser.

Så varför inte boka er konferens med en härlig avlutning med middag och arrangemang hos oss.

Välkomna

Hitta hit

Konferera hos oss i designade lokaler

GTS konferens erbjuder toppmoderna lokaler med påkostad elektronisk utrustning. Stora hörsalen är utrustad med en klimatanläggning för att få den kontinuerliga syresättning som är så viktig under en konferens. I hörsalen finns det plats för upp till 100 personer. Vi har även ett exklusivt grupprum, avsett för mindre sammanträden, med plats för 10-12 personer. 

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
2
Antal Grupprum
1
Max biosittning
100
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
50
Max styrelsesittning
12
Max antal konferens
100
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

I Vår vackra matsal serveras det god mat tillagad utifrån omtanke och omsorg.

Så ta goda avbrott i konferensen med förmiddagsfika med nybakad fralla och eftermiddagsfika med hembakad kaka är välkomna avbrott under konferensen. När det är dags för lunch står borden uppdukade i festvåningen en trappa ner.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
100

Vi arrangerar aktiviteter efter kundens önskemål

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter:
Lista de aktiviteter som finns tillgängliga


Vin, wiskey eller ölprovning
Musikquiz
Tema middagar
m.m.

Presentationstext – för fliken Miljö och säkerhet:

Vi strävar efter att i möjligaste mån välja miljövänliga och kravmärkta produkter. Vi källsorterar vårt avfall, även matavfall, för en bättre miljö. Att följa livsmedelslagen ser vi som en självklarhet men även att föra en noggrann dokumentation enligt HACCP.
Dokumentation för detta ändamål är framtaget av Diskteknik.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Göteborg Centralstation
Avstånd:
1 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter Flygplats
Avstånd:
26 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter Flygplats
Avstånd:
26 km
Närmaste hållplats buss:
Vasaplatsen
Avstånd:
200 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,96780
Latitud:
57,69900