Tipsa om anläggningenGrythyttans Gästgivaregård

Att c/o Grythyttans Gästgivaregård är ett paradis för matälskare är knappast någon hemlighet. Här, precis som inom övriga c/o-familjen, är vi passionerade anhängare av Slow Food-rörelsen. Så långt det är möjligt väljer vi färska och kemikaliefria råvaror som kommer från den närmaste omgivningen. Inspirationen hittar vi i all världens kök samtidigt som vi upprätthåller det svenska, kulinariska arvet, ofta i samarbete med Restauranghögskolan nästgårds. Hos oss kan du låta njutningen ta tid! Styrelsemöten, produktlanseringar, event och kickoffer. c/o Grythyttans Gästgivaregård i Bergslagens skogar passar till allt. Våra uppdaterade mötesrum är inredda av Pontus Djanaieff som hämtat inspiration från det som en gång fanns i de 22 pittoreska husen. Konferera hos skräddaren, träffas i vinboden eller kör grupparbete i orientaliska mattbazaaren. Våra lokaler passar 4 - 100 personer och vi skapar naturligtvis gärna ett kringarrangemang som passar er.

Hitta hit

Styrelsemöten, produktlanseringar, events, kickoffer, think tanks. c/o Grythyttan passar till allt. Våra uppdaterade mötesrum är inredda av Pontus Djanaieff som hämtat inspiration från det som en gång fanns i husen. Konferera hos skräddaren, träffas i vinboden eller kör grupparbete i orientaliska mattbazaaren. Våra lokaler passar 4 - 100 personer och vi skapar naturligtvis gärna ett kringarrangemang som passar er.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Antal Grupprum
4
Max biosittning
100
Max parkettsittning
100
Max skolsittning
65
Max styrelsesittning
6
Max antal konferens
174
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
11
Antal dubbelrum
42
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
2
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Att c/o Grythyttans Gästgivaregård är ett paradis för matälskare är knappast någon hemlighet. Här, precis som inom övriga c/o-familjen, är vi passionerade anhängare av Slow Food-rörelsen. Så långt det är möjligt väljer vi färska och kemikaliefria råvaror som kommer från den närmaste omgivningen. Inspirationen hittar vi i all världens kök samtidigt som vi upprätthåller det svenska, kulinariska arvet, ofta i samarbete med Restauranghögskolan nästgårds. Hos oss kan du låta njutningen ta tid! Välj och vraka bland delikata aptitretare och förrätter, vår traditionella fyra rätters-meny eller den berömda avsmakningsmenyn. Våra sommelierer hjälper till att välja dryck från den digra vinkällaren, inrymd i den gamla fängelsehålan.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Våra experter hjälper gärna till med att få er att bli ännu bättre på att njuta av livets goda. Traditionella vinprovningar är alltid populära men det finns många andra ädla drycker som även de är värda att prova tillsammans med en expert; Whiskey, Grappa, Cognac, öl, Champagne, kaffe. Sen finns det ju alla dessa spännande kombinationer som choklad kombinerat med vin eller cigarrer...

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Vinprovning
  • matlagning med kock
  • guidad tur i vinkällaren
  • bastu
  • spabehandling
  • hundmassage

Vi är hängivna miljöentusiaster och försöker att alltid ha med i beräkningen hur vi kan bli bättre och mer miljövänliga när vi utvecklar våra hotell. Steg för steg blir vi lite bättre och är mycket stolta över att nu ha certifierats med 'Svanen'. I våra badrum finns tvål i påfyllningsbara pumpar, bergvärme och el kommer från förnybara källor, vi återvinner och komposterar, vi tvättar på svanenmärkta tvätterier och vi har inga plastpåsar i butiken. Vi serverar lokalt odlad mat som följer säsongerna och vi serverar härtappat vatten för att minimera transporter till våra restauranger. Dagligen jobbar vi mot att bli ännu bättre för att dra vårt strå till stacken för en grönare planet.

Om du kör bil tar det cirka 2,5 timmar från Stockholm eller en timme från Örebro. Det är också möjligt att komma med buss eller tåg från så väl Stockholm som Göteborg. Med bil: Åk till Örebro. Ta väg 50 mot Falun. Efter cirka 25 km sväng in på väg 244 mot Nora, Hällefors och Grythyttan. Kör cirka 45 km genom det vackra landskapet så kommer du fram till Grythyttan. Sväng vänster vid byn så ser du strax en skylt som visar vägen mot gästgiveriet. Eftersom samhället inte är så stort kommer det inte vara några problem att hitta oss. När allt kommer omkring utgör vi ju nästan hälften av bebyggelsen i byns äldre delar.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Grythyttan
Avstånd:
1 km
Närmaste flyg inrikes:
Örebro
Avstånd:
80 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
270 km
Närmaste hållplats buss:
Grythyttan Torget
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
14,5212
Latitud:
59,7107