Tipsa om anläggningenGrand Hôtel Stockholm

Grand Hôtel har en stor mängd varierande konferenslokaler för varje ändamål. Låt dig och dina gäster hänföras av fransk 1700-tals ambience eller skapa den rätta moderna atmosfären i våra nya rum med internationell prägel. Flera av våra salonger och lokaler är också kulturminnesmärkta och fäller historiska vingslag kring ditt event.

24 konferenslokaler och mötesrum
2 312 kvm total mötesyta
Största lokalen är Vinterträdgården med rumsyta 800 kvm och maximal kapacitet på 650 sittande personer

Hitta hit

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
24
Antal Grupprum
0
Max biosittning
215
Max parkettsittning
650
Max skolsittning
200
Max styrelsesittning
50
Max antal konferens
110
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
41
Antal dubbelrum
232
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
4
Antal sviter
27
Antal kombirum
20
Handikappanp.sviter
1
Handikappanp.kombirum
0

Grand Hôtel har fyra restauranger Grand Hôtels Veranda, Cadierbaren, Mathias Dahlgren Matbaren och Mathias Dahlgren Matsalen.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Grand Hôtels Vinkällare
Sveriges mest heltäckande vinkällare erbjuder såväl Mouton-Rothschild från hotellets öppningsår som Pol Roger från champagneåret 1914. Tyngdpunkten bland de 1 800 olika etiketterna finns i Europas klassiska regioner, men vi har även plockat ut de största upplevelserna från den nya vinvärlden. Bland våra 14 000 flaskor kan man hyra in sig och prova vin i glada vänners lag.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Grand Hôtel Nordic SPA & Fitness Närheten till vattnet
  • öarna och skären har inspirerat till ett spa utöver det vanliga. Njut ett bastubad och ett kallt dopp
  • precis som i skärgården. Känn lugnet i vår vackra
  • sensommarvarma bassäng. Gör vårt gym till en energigivande och stärkande paus i vardagen. Ta en behandling som lugnar ner eller en som piggar upp
  • beroende på dagsform. Spa och gym är varandras komplement. Vid sidan av våra behandlingar erbjuder vi också en fullständigt utrustad fitness-del. Förutom den senaste Life Fitness-utrustningen har vår anläggning en inte ovälkommen fördel. Utsikten över staden
  • vattnet och Stockholms slott är bedövande vacker. I träningsavdelningen finns även en privat studio för yoga
  • stretching och andra aktiviteter som personlig träning. Hälsosamma drinkar och mat som gör gott i kropp och själ finns att beställa i baren.

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Centralstationen
Avstånd:
1 km
Närmaste flyg inrikes:
Alanda Flygplats
Avstånd:
40 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda Flygplats
Avstånd:
40 km
Närmaste hållplats buss:
Gustav Adolfs Torg
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Kungsträdgården
Avstånd:
0 km
Närmaster flygbuss:
Centralstationen
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,07540
Latitud:
59,32960