Tipsa om anläggningenGrand Hotel Opera

Grand Hotel Opera, det personliga affärshotellet i hjärtat av Göteborg Centralt hotell i Göteborg med fokus på bekvämlighet & aktivitet För er bekvämlighet Njut av god mat, trevligt umgänge eller en avslappnad spaweekend. Grand Hotel Opera har 198 personligt inredda rum i olika storlek och standard, en smakfull à la carte-restaurang och konferenslokaler med plats för upp till 100 deltagare. För din bekvämlighet finns även ett wellnesscenter med ett mindre gym för Dig som gillar att träna eller söker avkoppling i en ny skön miljö. I anslutning till receptionen ligger hotellets lobbybar med skön puls och internationell atmosfär. Perfekt läge - nära till allt

Hitta hit

Flexibelt & modernt konferenshotell i Göteborg Grand Hotel Opera erbjuder er en modern miljö och ändamålsenligt inredda konferenslokaler i Göteborg. Möbleringen för er konferenslokal utformas efter antal deltagare och konferensens innehåll. Vi skapar förutsättningar för ett lyckat möte, oavsett mötets karaktär. Vi erbjuder konferenslösningar för hel- eller halvdagsarrangemang. I våra paket ingår kaffe, lunch och middagar, samt någon form av avslutande aktivitet - allt efter sällskapets önskemål. Grand Hotel Opera är ditt affärshotell som skapar helhetslösningar och kombinerar effektiva arbetspass med avkopplande gemenskap. Kontakta vår konferensavdelning direkt för mer information om hur vi skapar perfekta förutsättningar för er konferenslokal.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
1
Max biosittning
60
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
45
Max styrelsesittning
25
Max antal konferens
120
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
62
Antal dubbelrum
134
Handikappanp.enkelrum
1
Handikappanp.dubbelrum
5
Antal sviter
2
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

I hotellets restaurang avnjuter varje morgon en stor härlig frukostbuffé, för att sedan vara redo för en effektiv och händelserik dag. I restaurangen kan du även avnjuta en god lunch eller en härlig middag. Alla måltider intas en avkopplande miljö som tillsammans med trevligt fullbordar en lyckad matupplevelse. I anslutning till restaurangen hittar du vår mysiga loungebar, en plats att samlas på eller att bara ta det lugnt . Passa på att njuta av trevligt sällskap tillsammans med en drink från vår välsorterade bar. Välkommen!

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Wellness & Gym Grand Hotel Opera ger dig alla möjligheter att hålla både kropp och själ i trim. På hotellet hittar du vårt modernt utrustade wellnesscenter med möjlighet till träning och avkoppling. I fräscha och moderna lokaler hittar du pool, bastu, ångbad, avkylningspool, fotbad och solarium. Vårt wellnesscenter innehåller även ett modernt utrustat gym med fria vikter och funktionella maskiner! Välj själv om du vill ta en avkopplande eftermiddag eller ett givande träningspass. Känn dig som hemma!

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Wellness
  • bastu
  • bubbelbad
  • ångbastu
  • gym
  • solarium
  • fotbad
  • avkylningspool

HÅLLBARHET En ständig miljömedvetenhet är en självklarhet för oss på Grand Hotel Opera. Vi arbetar aktivt utifrån diverse miljöperspektiv för att på vårt sätt bidra och ansvara för vår miljö. MILJÖPOLICY Grand Hotel Opera skall vara en del i skapandet av ett uthålligt samhälle beträffande miljömedvetenhet och bidra till en god lönsamhet samt starka varumärken. Företaget skall tillhandhålla hotell- och restaurangtjänster ur ett resurseffektivt och miljöekonomiskt perspektiv.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Göteborg
Avstånd:
0,2 km
Närmaste flyg inrikes:
Göteborg City airpor
Avstånd:
16 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
26 km
Närmaste hållplats buss:
Nils Ericsonsplatsen
Avstånd:
0,3 km
Närmaster flygbuss:
Nils Ericsonplatsen
Avstånd:
0,3 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,9713
Latitud:
57,7079