Tipsa om anläggningenGamla Ullevi Restaurang & Konferens

Designad för möten i en kreativ miljö!

Upptäck Gamla Ullevi när det skall arrangeras en konferens, event, möten eller kickoff. Här finns alla förutsättningar för ett lyckat evenemang, både för det lilla och det stora sällskapet. Vi erbjuder flera unika konferensmöjligheter för ett kreativt möte med bekväma lokaler och god mat för upp till 500 personer.

Våra mindre mötesrum ligger på västra sidan av Gamla Ullevi i anslutning till vår restaurang 12:ans Salong. Dessa 17 loger rymmer upp till 10 gäster och är stora och luftiga. Logerna har panoramafönster ut över planen och ger en spännande och unik utsikt liksom ett härligt ljus.

Gamla Ullevi huserar självklart ett fullt utrustad pressrum med den senaste AV-utrustningen. Vill ni presentera era produkter eller hålla ett föredrag är detta en perfekt lokal.

Hitta hit

Upptäck Gamla Ullevi när det skall arrangeras en konferens, event, möten eller kickoff. Här finns alla förutsättningar för ett lyckat evenemang, både för det lilla och det stora sällskapet.

Mötesrum upp till 10 personer
Våra mindre mötesrum ligger på västra sidan av Gamla Ullevi i anslutning till vår restaurang 12:ans Salong. Dessa 17 loger rymmer upp till 10 gäster och är stora och luftiga. Logerna har panoramafönster ut över planen och ger en spännande och unik utsikt liksom ett härligt ljus.


Mötesrum upp till 12 personer

Vi har 9 mötesrum som rymmer upp till 12 personer. Dessa ligger på östra sidan i direkt anslutning till vår VIP lounge Bar Allians.


Mötesrum upp till 20 personer

I vår största loge sitter 20 deltagare bekvämt med full tillgång till alla faciliteter och bekvämligheter.

Pressrummet upp till 75 personer

Gamla Ullevi huserar självklart ett fullt utrustad pressrum med den senaste AV-utrustningen. Vill ni presentera era produkter eller hålla ett föredrag är detta en

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
17
Max biosittning
75
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
30
Max styrelsesittning
20
Max antal konferens
75
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej

Vi rekommendera varmt Grand Hotel Opera & Scandic Crown.

Västra & Östra loungen

Den västra loungen kallas för 12:ans salong, döpt efter den "tolfte spelaren", publiken, som ju är en självklar förutsättning för en lyckad fotbollsmatch. Bar Allians är en liknande mindre lounge på den östra läktaren med anknytning till våra klubbar: Blåvitt, GAIS och ÖIS.


I 12:ans salong serveras det dagligen lunch mellan 11.30-14.00


Sportsbar "Il professore" finner du på utsidan av den västra sidan av arenan. Il professore är en hyllning till Gunnar Gren och alla fotbollsälskare som är proffs uppe på läktaren. Här kan ni träffas och diskutera taktik, laguppställningar m.m. och samtidigt njuta av en vällagad måltid med något gott att dricka till.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
300

Hos oss kan du kombinera konferensen med fotboll, inspirerande föreläsningar, engagerande aktiviteter och femkamper!

HÅLLBARHET En ständig miljömedvetenhet är en självklarhet för oss på Gamla Ullevi Restaurang och Konferens. Vi arbetar aktivt utifrån diverse miljöperspektiv för att på vårt sätt bidra och ansvara för vår miljö.
MILJÖPOLICY  Gamla Ullevi Restaurang och Konferens skall vara en del i skapandet av ett uthålligt samhälle beträffande miljömedvetenhet och bidra till en god lönsamhet samt starka varumärken. Bedriva affärsverksamhet så att möjligheter och risker betraktas utifrån ett miljöperspektiv. Upprätthålla ett nära samarbete och samspel med kunder, leverantörer och övriga intressenter i miljöfrågor. I alla avseenden försöka att efterleva gällande lagar och förordningar samt verka för en positiv utveckling inom detta område. Verksamheten skall ha en strävan att minska och förebygga föroreningar och nedskräpning. Internt bedriva utbildning och information till medarbetare om vikten av att värna om miljön. Utrymme för diskussion gällande ständiga förbättringar ses som en självklarhet.

Gamla Ullevi ligger ca 5 minuters promenad ifrån centralstationen.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Göteborgs Centralstation
Avstånd:
0,6 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
26 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
26 km
Närmaste hållplats buss:
Nils Ericson Bus Terminal
Avstånd:
0,65 km
Närmaster flygbuss:
Nils Ericson Bus Terminal
Avstånd:
0,65 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,97900
Latitud:
57,70640