Tipsa om anläggningenFågelbroHus

Välkommen till det klassiskt svenska med modern touch. På FågelbroHus möter lantlig innerskärgårdsnatur ombonad och bekväm hotellmiljö i rött med vita knutar. Hos oss finns alla möjligheter till inspirerande möten och konferenser, välbehövlig avkoppling och härliga matupplevelser där närproducerat och stora smaker i små format är i fokus. Oavsett vilket ditt skäl är att komma till oss lovar vi att skämma bort dig med utmärkt service och en härlig sjönära atmosfär. FågelbroHus på Värmdölandet ligger bara 35 minuter med bil från centrala Stockolm.

Hitta hit

Konferens

Konferens med alla tänkbara möjligheter i nyrenoverade lokaler med den senaste tekniken. FågelbroHus på Värmdölandet ligger bara 35 minuter med bil från centrala Stockolm. Här konfererar du i modern men ändå lantlig miljö. Till buds står förstås också en rad aktiviteter och teambuildningmöjligheter, till exempel golfrunda, tur med RIB-båt eller gemensam matlagningsaktivitet. Under ledning av vår köksmästare Andreas Frimodig komponerar vi matupplevelser som garanterat förhöjer stämningen. Måltiderna avnjutes i våra vackra matsalar i huvudbyggnaden. I konferens med helpension ingår, förutom övernattning i våra moderna, bekväma hotellrum, en stor frukostbuffé, för- och eftermiddagskaffe, lunch samt trerättersmiddag. Samtliga lokaler har fönster, är utrustade med trådlöst nätverk via fiber, skrivytor, projektor, block och penna, frukt, vatten och godis.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Antal Grupprum
6
Max biosittning
85
Max parkettsittning
85
Max skolsittning
40
Max styrelsesittning
30
Max antal konferens
150
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
49
Antal dubbelrum
23
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
3
Antal sviter
0
Antal kombirum
8
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Kökschefen på FågelbroHus heter Andreas Frimodig. Andreas har en lång bakgrund inom hotell- och restaurangbranschen. Han kommer närmast från en tjänst som souschef på systerhotellet Smådalarö gård, vilket ingår i koncernen Sabis Hotell & Möten. Tidigare har Andreas jobbat på flera hotell och restauranger i både Sverige och Norge, där han har haft befattningar som souschef och kökschef. "Stora smaker i små format är ett ledord för mig, vilket enkelt betyder att man ska jobba med smaker som folk känner igen", säger Andreas när vi frågar hur vi kan sammanfatta hans matfilosofi med ett par ord. Närproducerat och säsongsbetonat är två nyckelord i FågelbroHus kök. Andreas leder arbetet med att utveckla hotellet, där närproducerat och säsongsbetonat ligger i fokus. "Jobbar man med säsongens råvaror blir matlagningen omväxlande och råvarorna smakar bäst i sin rätta säsong", säger Andreas.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

När du väljer att lägga ditt möte hos oss kan ni välja en upplevelse på vattnet, som ribbåt, segling, fiske eller kajakpaddling. Vill du hellre hålla till på land anordnar vi uppdragstävlingar, teambuildingprogram, matlagningsaktiviteter, segway, skytte i olika former, byggaktiviteter, glödvandring och kanotpolo. För den riktigt äventyrlige har vi helikopterpaket med transporter, sightseeing och helikopterlyft. Den sistnämnda är ett passande pris till det vinnande laget till exempel. Eller varför inte kombinera en landaktivitet med en aktivitet på vattnet? Vi kombinerar gärna ihop ett paket som passar er! Du behöver inte avsätta mycket tid av din mötesdag för att boka in en aktivitet, det blir ett skönt avbrott då man får lämna konferenslokalen för en stund. Så nästa gång du bokar ditt möte hos oss, glöm inte att inkludera en passande och givande aktivitet!

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Utomhus jacuzzi, kallbad, ångbastu, bastu, spabehandlingar, golf, tennis, boule, dryckesprovningar, biljard, matlganing, segling, RIB, säl- och havsörnssafari, fiske, teambuilding, lerduveskytte, m.m

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

För bästa information - se Fågelbrohus hemsida för vägbeskrivning med bil, kommunalt eller via taxi. http://www.sabismoten.se eller www.fagelbrohus.se

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm Central
Avstånd:
35 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma Flygplats
Avstånd:
47 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda Airport
Avstånd:
0 km
Närmaste hållplats buss:
Fågelbrovägen
Avstånd:
2 km
Närmaster flygbuss:
Slussen
Avstånd:
30 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,5532
Latitud:
59,2756

Hitta hit