Tipsa om anläggningenFågelbroHus

Välkommen hem till Familjen Fogel, en globetrotterfamiljs country club med modern touch. På nyrenoverade FågelbroHus möter lantlig innerskärgårdsnatur ombonad och bekväm hotellmiljö i rött med vita knutar. Familjen Fogels passion för djur och natur går att uppleva i hotellets olika salonger. Hos oss finns alla möjligheter till inspirerande möten och konferenser, välbehövlig avkoppling och härliga matupplevelser.
Oavsett vilket ditt skäl är att komma till oss lovar vi att skämma bort dig med utmärkt service i härlig skärgårdsatmosfär.

Hitta hit

Konferens med alla tänkbara möjligheter i nyrenoverade lokaler med den senaste tekniken. FågelbroHus på Värmdölandet ligger bara 35 minuter med bil från centrala Stockolm. Här konfererar du i modern men ändå lantlig miljö. Till buds står förstås också en rad aktiviteter och teambuildningmöjligheter, till exempel golfrunda, tur med RIB-båt eller gemensam matlagningsaktivitet. Under ledning av vår köksmästare Andreas Frimodig komponerar vi matupplevelser som garanterat förhöjer stämningen. Måltiderna avnjutes i våra vackra matsalar i huvudbyggnaden. I konferens med helpension ingår, förutom övernattning i våra moderna, bekväma hotellrum, en stor frukostbuffé, för- och eftermiddagskaffe, lunch samt trerättersmiddag. Samtliga lokaler har fönster, är utrustade med trådlöst nätverk via fiber, skrivytor, projektor, block och penna, frukt, vatten och godis.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
14
Antal Grupprum
6
Max biosittning
85
Max parkettsittning
85
Max skolsittning
40
Max styrelsesittning
20
Max antal konferens
85
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

FågelbroHus är ett 4-stjärnigt hotell med 72 hotellrum som alla ligger i huvudbyggnaden. Rummen håller hög standard och är utrustade med bland annat dusch och toalett, TV och radio, hårtork, strykbräda, byxpress, tillgång till rumsservice och trådlöst Internet. Vi bjuder även på mineralvatten på rummet.
Som gäst har du också fri tillgång till gym, tennis, biljard samt till relaxavdelningen med bastu, ångbastu och kallbad.

Detaljerad information

Antal enkelrum
49
Antal dubbelrum
23
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
3
Antal sviter
0
Antal kombirum
8
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

FågelbroHus är sedan länge känt för sin goda mat. Vår köksmästare Andreas Frimodig arbetar med närproducerat, svenskt och säsongsbetonade menyer med devisen ”stora smaker i små format”.  Som konferensgäst får du härliga smakupplevelser och laddar batterierna med rätt energi.
Du som är vinintresserad är välkommen till vår vinkammare där vi lagrat buteljer från all världens hörn. Vi kan även ordna matlagningskvällar, provsmakningar och vinprovningar som en trevlig aktivitet.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
150

Äventyr
När du väljer att lägga ditt möte hos oss kan ni välja en upplevelse på vattnet, som ribbåt, segling, fiske eller kajakpaddling. Vill du hellre hålla till på land anordnar vi uppdragstävlingar, teambuildingprogram, matlagningsaktiviteter, segway, skytte i olika former, byggaktiviteter, glödvandring och kanotpolo.
För den riktigt äventyrlige har vi helikopterpaket med transporter, sightseeing och helikopterlyft. Den  sistnämnda är ett passande pris till det vinnande laget till exempel. Eller varför inte kombinera en landaktivitet  med en aktivitet på vattnet? Vi kombinerar gärna ihop ett paket som passar er!
Vi har också tagit fram unika aktiviteter till våra olika hotell. På FågelbroHus erbjuder vi bland annat Cykelpoängen som är en mountainbikeaktivitet med com-radioorientering. Här tar ni er runt på mountainbikes till olika checkpoints och löser uppgifter som ni rapporterar till er lagkapten. Taktiken är i regel viktigare än snabbheten!
Du behöver inte avsätta mycket tid av din mötesdag för att boka in en aktivitet, det blir  ett skönt avbrott då man får lämna konferenslokalen för en stund. Så nästa gång du bokar ditt möte hos oss,  glöm inte att inkludera en passande och givande aktivitet!

Golf
Fågelbro Golf & Country Club betraktas som en av landets finaste banor och står som värd för SM Match 2014 och har bland annat stått värd för tävlingar som European Seniors och Telia Tour. Här finns både 18- och 9-hålsbana, samt tillgång till Driving Range och Putting Green.

Golfbanor
Fågelbro Golf & Country Club
18-hålsbana som kräver hcp 24 för herrar och hcp 30 för damer. Starttid i mån av plats. Vi rekommenderar bokning i god tid. Som hotellets gäster erhåller ni reducerad greenfee. Läs mer om banan på www.fagelbrogolf.se.

Fågelbro korthålsbana
Våren 2002 invigdes Fågelbros 9-hålsbana. Den är perfekt för träning av närspel när tiden inte räcker till för full runda. Tillgång till bollränna finns.

Driving Range
Fågelbros Driving Range ligger i hotellets omedelbara närhet.
Poletter köpes på hotellet: 25 kr för 35 bollar.

Putting Green
Träna din putt på övningsgreenerna vid klubbhuset. Kostnadsfritt för övernattande gäster.

Tryck på pausknappen
Ta en paus i vår relaxavdelning med både ångbastu, vanlig bastu och kallbadspool. Passa på att unna dig en skön massage eller ansiktsbehandling. Behandlingarna behöver förbokas.

Utomhusjacuzzi
Vad kan vara skönare än att sjunka ner i ett ångande varmt och masserande vatten efter en hård arbetsdag? I direkt anslutning till vår relaxavdelning med strålande utsikt över skog och sjö ligger vår nya utomhusjacuzzi.  Vid bokning av jacuzzin ingår givetvis hela relaxavdelningen med tillhörande elbastu, ångbastu och romerskt bad.

Gym
Nu är också familjen Fogels nya gym färdigt, det ligger i anslutning till både hotellrummen och bastu- och badavdelningen. Ett toppmodernt gym med både konditionsmaskiner och styrketräningsutrustning.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Utomhus jacuzzi
 • kallbad
 • ångbastu
 • bastu
 • spabehandlingar
 • golf
 • tennis
 • boule
 • dryckesprovningar
 • biljard
 • matlagning
 • segling
 • RIB
 • säl- och havsörnssafari
 • fiske
 • teambuilding
 • lerduveskytte
 • Segway

Sabis AB, där FågelbroHus ingår, är ett företag som verkar för en hållbar framtid. Detta gör vi genom att, på ett strukturerat sätt, arbeta för att kontinuerligt minska våra verksamheters miljöpåverkan samt aktivt engagera oss i sociala frågor - både på och utanför vår arbetsplats. Vi följer den lagstiftning och de myndighetskrav som berör våra verksamheter och håller oss uppdaterade gällande miljörekommendationer och arbetsmiljöfrågor. Detta balanserar vi sedan med ekonomisk långsiktighet och våra kunders önskemål.

Miljö
För att vårt miljöengagemang ska resultera i effektiva insatser, fokuserar vi på åtgärder som gör skillnad. Genom att arbeta för att minimera våra koldioxidutsläpp och sopor samtidigt som vi hushåller med vårt vatten och tänker smart kring våra inköp – bidrar vi till en hållbar framtid.

100% Grön el med tvp egna vindkraftverk
Sabis är idag delägare i två vindkraftverk, ett i Silkomhöjden i Dalarna och ett i Räpplinge på Öland. Det första verket i Dalarna togs i drift 2009 och det andra på Öland i slutet av 2011. Vindkraftverken gör att vi är helt självförsörjande på Grön El.

Smarta val
Vi ska årligen öka andelen inköp av miljö- och rättvisemärkta livsmedel. Vi förhandlar med våra leverantörer och ställer krav på att det alltid ska finnas ett brett och rikt utbud av ekologiska, certifierade, etiska och närproducerade produkter.

Vi är huvudsponsor till ”Städa Sverige”

För bästa information - se Fågelbrohus hemsida för vägbeskrivning med bil, kommunalt eller via taxi.
http://www.sabismoten.se eller www.fagelbrohus.se

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm Central
Avstånd:
35 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma Flygplats
Avstånd:
47 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda Airport
Avstånd:
77 km
Närmaste hållplats buss:
Fågelbrovägen
Avstånd:
1 km
Närmaster tunnelbana:
Slussen
Avstånd:
30 km
Närmaster flygbuss:
Cityterminalen
Avstånd:
35 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,55320
Latitud:
59,27560