Tipsa om anläggningenElite Stora Hotellet Örebro

Vackert beläget, centralt i Örebro vid Svartån och Örebro Slott, ligger Elite Stora Hotellet. Hotellet, som byggdes 1858 är ett av Sveriges mest anrika hotell med 133 rum. Med det centrala läget i Örebro har du alltid närhet till restauranger, nöjen, shopping och sevärdheter. Mat och dryck finner du på Elite Stora Hotellets förstklassiga restauranger Slottskällaren och Slottskrogen samt den genuint engelska gastropuben The Bishop’s Arms. Vi erbjuder unika fest- och konferensmöjligheter i hotellets lokaler samt på Örebro Slott.

Hitta hit

Konferens

Med 7 lokaler på hotellet och ytterligare lokaler på Örebro Slott har vi alla möjligheter att anordna olika sorters möten. Allt från mindre grupper till större kongresser. Vi har gedigen erfarenhet av att hantera olika önskemål för att skapa lyckade arrangemang. Lokalerna är välutrustade och inbjuder till en kreativ upplevelse. Samtliga lokaler är utrustade med OH-projektorer, blädderblock, whiteboard samt finns tillgång till TV/DVD och storbildsprojektorer. Vi tillhandahåller även annan utrustning som högtalaranläggning, talarstol, mobil scen, mikrofoner och myggor. Har ni övriga önskemål gör vi vårt bästa för att tillgodose dem. Hos oss finner du kreativ miljö, utsökta måltider, professionell personal och genomtänkta arrangemang. Vill ni ha några kringaktiviteter till konferensen hjälper vi gärna till att boka in ett arrangemang.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
12
Antal Grupprum
5
Max biosittning
300
Max parkettsittning
300
Max skolsittning
150
Max styrelsesittning
20
Max antal konferens
300
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
52
Antal dubbelrum
75
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
6
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

På Elite Stora Hotellet har du alla möjligheter att njuta av god mat och dryck. Vi skräddarsyr ert arrangemang efter era önskemål.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Tid och kvalité är viktiga faktorer i valet av konferensaktivitet. En gruppaktivitet höjer alltid stämningen och är uppskattad av både gäster och konferensdeltagare. Som en trevlig avslutning eller välförtjänt paus i konferensen har Elite Stora Hotellet möjlighet att erbjuda en rad skräddarsydda aktiviteter.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Dryckesprovningar, Guidade turer på Örebro Slott, Mordgåta på Örebro Slott, Golf, Go-kart, Bastu.

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Vi ligger bara 5-10 minuters promenadavstånd från tågstationen. Gå mot centrum och passera järntorget. Då kommer du se Örebro Slott och mitt emot Slottet finns en stor gul byggnad som är vårt hotell. Färdas du med bil följer du skyltning mot Centrum och därefter Örebro Slott.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Örebro Centralstatio
Avstånd:
0,4 km
Närmaste flyg inrikes:
Örebro Airport
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg utrikes:
Örebro Airport
Avstånd:
15 km
Närmaste hållplats buss:
Järntorget
Avstånd:
0,1 km
Närmaster flygbuss:
Örebro Centralstatio
Avstånd:
0,4 km

Hitta rätt!

Longitud:
15,2132
Latitud:
59,5735