Tipsa om anläggningenElite Plaza Hotel Malmö

Elite Plaza Hotel öppnade under hösten 2010 på den soliga sidan av Gustav Adolfs torg i centrala Malmö. På bekvämt promenadavstånd från centralstationen är de smakfullt inredda rummen utrustade med aircondition och trådlös samt fast internetuppkoppling. Gästerna har fri tillgång till relaxavdelningen med gym och bastu. Hotellet är utrustat med 3 konferenslokaler som har en kapacitet för upp till 80 personer. I anslutning till hotellet finns puben The Bishops Arms som serverar en populär meny tillsammans med Malmös största sortiment av öl och whisky.

Hitta hit

De ljusa och rymliga konferensrummen erbjuder en inspirerande miljö för upp till 85 personer. Här mixas tidlös design med modern teknik för att skapa en bekväm och trivsam atmosfär.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
0
Max biosittning
150
Max parkettsittning
150
Max skolsittning
70
Max styrelsesittning
48
Max antal konferens
150
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
115
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
9
Antal sviter
7
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

På The Bishops Arms hittar du ett genomtänkt och välsorterat utbud med fokus på vår specialitet, öl och whisky. Vi erbjuder 31 sorters öl på fat, 280 sorters öl på flaska samt minst 280 sorters single malt whisky. Vi anordnar även öl- och whiskyprovningar efter önskemål. Här finns något för alla, vare sig du är finsmakare och letar efter något exklusivt eller vill har en kär klassiker. För oss är kvalitén viktig och vi ser till att alltid ligga främst i ledet så att du inte ska går miste om några nyheter. Vi har en gedigen kunskap och guidar er med nöje.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Öl- eller whiskyprovning på The Bishops Arms, matlagningskurs, kreativa uppdrag

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Bastu
  • Gym

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Malmö Centralstation
Avstånd:
1 km
Närmaste flyg inrikes:
Malmö-Sturup Flygpla
Avstånd:
35 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,9992
Latitud:
55,6032