Tipsa om anläggningenElite Park Avenue Hotel

I hjärtat av Göteborg på stadens paradgata Avenyn ligger anrika Elite Park Avenue Hotel. Vi erbjuder tidlösa rum som tillhandahåller all den komfort och arbetsro som dagens resenärer kräver. Våra restauranger Park Aveny Café, Locatelli och puben The Bishop´s Arms är populära mötesplatser. Ett möte för 2 eller en kongress för 450 personer? Hos oss finns alla nödvändiga faciliteter för att hålla en lyckad konferens, mässa eller workshop. Välkommen också till vårt wellness center där du som hotellgäst har fritt inträde till gym och relaxavdelning.

Hitta hit

Elite Park Avenue Hotel har 16 konferenslokaler med plats från 2 till 450 personer. Två av dessa festvåningslokaler är speciellt uppmärksammade genom sina originella väggmålningar. Taubesalen har dekorerats av en av Sveriges mest folkkära och kända artister Evert Taube. Sandbergsalen, med sina speciella muralmålningar har väckt stort intresse genom åren. Både Taubesalen och Sandbergsalen är Kulturminnesmärkta. Vi har nyligen renoverat vår konferens- och festvåning. Golv, mattor och textilier har bytts ut och vi har installerat det allra senaste inom teknik, ljud och ljus. Samtliga konferenslokaler har dagsljus och kan utrustas med trådlöst Internet, dataprojektor, blädderblock, whiteboard, OH projektor, TV och video, block, pennor och isvatten. På Elite Park Avenue Hotel finns alla nödvändiga faciliteter för att hålla en lyckad konferens, mässa, workshop eller utställning. Lägg därtill den professionella och personliga servicen som förknippas med vårt hotell.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
20
Antal Grupprum
5
Max biosittning
450
Max parkettsittning
450
Max skolsittning
320
Max styrelsesittning
50
Max antal konferens
100
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
36
Antal dubbelrum
233
Handikappanp.enkelrum
3
Handikappanp.dubbelrum
3
Antal sviter
48
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
3
Handikappanp.kombirum
0

Restaurang Park Aveny Café är ett klassiskt brasserie i en modern och otvungen miljö, beläget mitt i hjärtat av Göteborg, på den traditionsrika adressen Elite Park Avenue Hotel. Park Aveny Café är med sin internationella atmosfär en given träffpunkt för både formella och informella möten. Restaurangen erbjuder en stor meny med klassiker från det franska köket, ackompanjerat av en av Göteborgs mest spännande vinlistor. Här träffas man för ostron och champagne i baren, över en vällagad lunch eller varför inte på den populära kontinentala brunchen på lördagar och söndagar. Restaurang Locatelli ligger även den i Elite Park Avenue Hotel och är en mötesplats för dem som njuter av livet. Här serveras god italiensk mat, härliga viner och fantastiska drinkar blandat med skön musik. När vädret tillåter öppnas den härliga uteservering mot Avenyn upp. I bottenvåningen på hotellet ligger den engelska puben The Bishops Arms. Här kan man botanisera bland många goda ölsorter och fin whisky.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Två restauranger, bar och pub som erbjuder provningar. Wellnessavdelning med gym, relaxpool, bastu och spa.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Två restauranger
  • bar och pub som erbjuder provningar
  • wellnessavdelning med gym
  • relaxpool
  • bastu
  • spa.

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Om ni kommer med bil söderifrån på E6/E20 så ska ni köra av motorvägen vid Örgrytemotet. Följ skylten Gårda, sväng inte av mot Örgryte. Följ sedan skyltning Mässan, Scandinavium och Liseberg. Efter rödljusen är Lisebergs nöjespark på er vänstra sida och Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan på höger sida. I rondellen vid Korsvägen sväng höger in på Skånegatan. Vid nästa korsning, när arenan Scandinavium är på höger sida, sväng vänster in på Berzeliigatan. Följ Berzeliigatan och kör rakt fram i korsningen med Södra vägen. När ni når Götaplatsen som är den ena änden på Kungsportsavenyn, sväng höger och Elite Park Avenue Hotel ligger på er högra sida.

Om ni kommer norrifrån på E6/E20 sväng av motorvägen vid Örgrytemotet där det är skyltat Mässan, Scandinavium och Liseberg. Liseberg kommer snart att vara på er vänstra sida och Hotel Gothia Towers och Svenska Mässan på höger sida. Följ därefter anvisningarna ovan.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Göteborgs Central
Avstånd:
1 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter Flygplats
Avstånd:
25 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter Flygplats
Avstånd:
25 km
Närmaste hållplats buss:
Götaplatsen
Avstånd:
0 km
Närmaster flygbuss:
Park Aveny
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,96750
Latitud:
57,70120