Tipsa om anläggningenElite Palace Hotel

Elite Palace Hotel är ett modernt hotell centralt i Stockholm. Här erbjuder vi dig som gäst närheten till Stockholms alla attraktioner men ändå i en fridfull omgivning. Ett omtyckt och välbesökt konferenshotell med över 1000 kvm konferensyta. Stor kongress, utställning eller mjukare fåtöljsittning i vår biosal – våra spännande lokaler ger alla möjligheter att skapa intressanta möten. Varmt välkomna!

Hitta hit

Elite Palace Hotel är ett omtyckt och välbesökt konferenshotell med över 1000 kvm konferensyta. Elite Palace Konferens erbjuder 12 ljusa och bekväma lokaler för upp till 360 personer samt 6 grupprum. Stor kongress, utställning eller mjukare fåtöljsittning i vår nya biosal – våra spännande lokaler ger alla möjligheter att skapa intressanta möten. Vi hjälper att få just din lokal möblerad och utrustad efter dina önskemål. Vi har egen reception och erfaren personal finns alltid till hands under er konferens. Våra konferenslokaler är fullt utrustade med whiteboard, block och pennor. PC-kanon ingår i våra sju största lokaler och finns även för uthyrning. Alla lokaler har trådlös Internetuppkoppling. Övrig AV-utrustning går naturligtvis att ordna efter era önskemål.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
11
Antal Grupprum
6
Max biosittning
300
Max parkettsittning
300
Max skolsittning
100
Max styrelsesittning
14
Max antal konferens
300
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
448
Antal enkelrum
36
Antal dubbelrum
169
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
10
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Restaurang Taabla serverar frukost och konferensluncher i en avslappnad och modern miljö. Taabla skräddarsyr också menyer för större sällskap och det finns även möjlighet att hyra restaurangen för stora fester och bröllop. The Bishop’s Arms är vår engelska pub och ett riktigt stamställe för både stockholmare och hotellgäster. Här erbjuds lunch och middag med god mat och ett av Stockholms bredaste fatöls- och whiskeysortiment för finsmakare i en ombonad miljö.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Exklusiva öl- och whiskyprovningar med pubquiz (frågesport) som roligt inslag.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • gym
  • spa
  • dryckesprovningar
  • pubquiz

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm
Avstånd:
3,2 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
8,5 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
35 km
Närmaste hållplats buss:
Vanadisplan
Avstånd:
0,3 km
Närmaster tunnelbana:
St Eriksplan
Avstånd:
1 km
Närmaster flygbuss:
St Eriksgatan
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,0397
Latitud:
59,3466