Tipsa om anläggningenElite Palace Hotel

Välkommen till Elite Palace Hotel i Stockholm!
Fyrstjärniga Elite Palace Hotel är ett modernt hotell som ligger beläget centralt i Stockholm. På Elite Palace Hotel erbjuder vi dig som gäst närheten till Stockholms alla attraktioner men ändå i en fridfull omgivning med närhet till promenadstråk längs med vattnet. Inom gångavstånd finner man många mysiga små restauranger, barer och caféer. Hotellets genuina engelska pub The Bishops Arms inbjuder till spännande smakupplevelser och har ett av Stockholms bredaste öl- och whiskyutbud.

Palace SPA & Relax erbjuder dig som gäst avslappnande massage och sköna ansiktsbehandlingar. Actic Elite Gym finns till förfogande för den ambitiöse till ett kraftigt rabatterat pris. Utomordentlig kommunikation till och från Elite Palace Hotel erbjuds, där flygbussen från Arlanda flygplats stannar precis utanför hotellet och med fem minuters gångväg till tunnelbanestationen S:t Eriksplan samt lokala bussar. När du bor på Elite Palace Hotel har du en perfekt utgångspunkt för att ta dig till Friends Arena oavsett om du åker kommunalt eller med bil. För den bilburne står hotellets garage till förfogande mot avgift.
Elite Palace Hotel har i omgångar renoverats för att erbjuda dig som kund en ännu bättre produkt! Vi har nöjet att erbjuda fullt utrustade hotellrum med högsta komfort, nyrenoverade moderna konferenslokaler, nya hissar och en ny lobby i spännande modern design.

Varmt välkomna till Elite Palace Hotel!

Hitta hit

I ett före detta bilpalats i den pittoreska stadsdelen Vasastan ligger Elite Palace Hotel. Hotellet erbjuder 8 ljusa och bekväma lokaler med kapacitet för upp till 150 personer. Samt tre stycken nyrenoverade styrelserum med plats för upp till 10p. I dessa modernt inredda styrelserum som är belagda på våning 6, konfererar du i en lugn och harmonisk miljö och vi skräddarsyr ditt möte efter era behov för dagen.
Det centrala läget intill Odenplan gör att du alltid har nära till både buss och tunnelbana. Flygbussen till Arlanda Flygplats stannar precis utanför hotellet.
Lunch och middag serveras i den trevliga restaurangen Taabla. För det mindre sällskapet finns även den engelska gastropuben The Bishops Arms.
Med härliga lokaler och erfaren personal hjälper vi dig att skapa ditt bästa möte någonsin. Tveka inte att kontakta oss med din förfrågan. Vi ser fram emot att välkomna dig hos oss!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
12
Antal Grupprum
0
Max biosittning
150
Max parkettsittning
150
Max skolsittning
120
Max styrelsesittning
30
Max antal konferens
150
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Fyrstjärniga Elite Palace Hotel är ett modernt hotell som ligger beläget centralt i Stockholm. På Elite Palace Hotel erbjuder vi dig som gäst närheten till Stockholms alla attraktioner men ändå i en fridfull omgivning med närhet till promenadstråk längs med vattnet. Inom gångavstånd finner man många mysiga små restauranger, barer och caféer. Hotellets genuina engelska pub The Bishops Arms inbjuder till spännande smakupplevelser och har ett av Stockholms bredaste öl- och whiskyutbud

Detaljerad information

Totalt antal bäddar
375
Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
185
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
1
Antal sviter
4
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

The Bishop’s Arms är vår engelska pub och ett riktigt stamställe för både stockholmare och hotellgäster. Här erbjuds lunch och middag med god mat och ett av Stockholms bredaste fatöls- och whiskeysortiment för finsmakare i en ombonad miljö.


Restaurang Taabla serverar frukost och konferensluncher i en avslappnad och modern miljö. Taabla skräddarsyr också menyer för större sällskap och det finns även möjlighet att hyra restaurangen för stora fester och bröllop.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
150

I samband med konferensen kan vi erbjuda en trevlig aktivitet som öl eller whiskeyprovning på The Bishops Arms. Ni får en introduktion i ölets eller whiskeyns spännande värld och tillsammans provar vi olika sorter. Kanske hittar du en ny favorit? Du kan se fram emot en riktig smakupplevelse samt intressant fakta i en genuint engelsk miljö. Önskar du middag i anslutning till provningen går det givetvis utmärkt att boka. Puben erbjuder ett av Stockholms bredaste fatöls- och whiskysortiment, vilket innebär spännande smakupplevelser för den djärve. För grupper mellan 2-50 personer.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • gym
  • dryckesprovningar
  • pubquiz
  • SPA

Miljöpolicy
• Elite Hotels of Sweden arbetar för att främja en hållbar utveckling i samhället. Med hållbar utveckling menar vi att nu levande och kommande generationer tillförsäkras en god och hälsosam miljö.
• Elite Hotels of Sweden strävar efter att erbjuda produkter och tjänster med bibehållen kvalitet som har producerats med minsta möjliga miljöpåverkan. Genom att studera livscykeln på våra produkter, processer och tjänster är vår ambition att minimera konsumtion av energi och material.
• Elite Hotels of Swedens strategi är att med kompetens och engagemang öka insikten om hur vår miljö utvecklas och skapa ett miljömedvetet företag, där de anställda känner sig delaktiga och tar ansvar för miljön. Vår ambition är att kontinuerligt informera våra anställda och kunder om våra framsteg.
• Elite Hotels of Sweden iakttar lagstiftningen inom miljöområdet i vår verksamhet och följer regelbundet upp utvecklingen av denna.
• Elite Hotels of Sweden prioriterar leverantörer som har en utarbetad miljöpolicy.
• Elite Hotels of Sweden strävar efter att erbjuda en god och säker arbetsmiljö till de anställda.


När du kommer söderifrån följer du Essingeleden norrut runt city. Tag avfarten mot Norrtull och följ första vita skylten mot St Eriksplan. Passera under Solnabron. Kör ca 500 m sväng till höger in på St Eriksgatan, hotellet ligger på höger sida.

När du kommer norrifrån följer du E4 / E18 mot Norrtull och ligg hela tiden i höger fil efter Karolinska Sjukhuset. Vid Norrtull följer du den vita skylten mot St Eriksplan. När du kommer in på St Eriksgatan ligger hotellet ca 100 m upp på höger sida.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm
Avstånd:
3,2 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
8,5 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
35 km
Närmaste hållplats buss:
Vanadisplan
Avstånd:
0,3 km
Närmaster tunnelbana:
St Eriksplan
Avstånd:
1 km
Närmaster flygbuss:
St Eriksgatan
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,03970
Latitud:
59,34660