Tipsa om anläggningenElite Hotel Mollberg

Anrika Elite Hotel Mollberg ligger centralt på Stortorget i Helsingborg. Hotellet värnar om sin varma gästgifvartradition och erbjuder en avkopplande miljö med stor omtanke om gästen. Konferensavdelningen är modernt utrustad och lämpar sig för både mindre och större konferensgrupper upp till 80 deltagare. I samband med konferens kan hotellet erbjuda ett antal olika aktiviteter.

Hitta hit

På Elite Hotel Mollberg konfererar gästerna i en historisk miljö. Hotellet erbjuder trevliga faciliteter för små och medelstora konferenser. Mycket hög servicegrad erbjuds för att tillgodose era speciella önskemål. Lokalerna är utrustade med blädderblock, whiteboard och tillgång finns till TV/DVD samt LCD-projektor. I samtliga lokalerna finns trådlöst bredband genom The Cloud. Övrig utrustning hyrs in efter önskemål. Vi har via samarbetspartners en mängd trevliga arrangemangsförslag till kvällsaktiviteter. Vi har en underbar vinkällare, en genuin pub och en vacker, modern restaurang där en middag kan skräddarsys. Allt för en oförglömlig konferensupplevelse.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
6
Antal Grupprum
0
Max biosittning
85
Max parkettsittning
80
Max skolsittning
54
Max styrelsesittning
60
Max antal konferens
85
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
38
Antal dubbelrum
85
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
8
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

På Elite Hotel Mollberg finns det något gott att äta eller dricka för alla smaker. Det franska brassieriet Café le fil du Rasoir bjuder på härlig atmosfär, fantastiskt miljö under takkronorna och utsökt mat. På den engelska puben The Bishops Arms finns Helsingborgs största utbud av öl- och whiskysorter och vi serverar också mat från en fräsch och lite annorlunda pubmeny.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Tur med ribbåt, teambuildingaktiviteter, golf i Sveriges golftätaste distrikt, choklad- och vinprovning.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Bastu

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Knutpunkten
Avstånd:
0 km
Närmaste flyg inrikes:
Ängelholms Flygplats
Avstånd:
35 km
Närmaste flyg utrikes:
Köpenhamns Flygplats
Avstånd:
64 km
Närmaste hållplats buss:
Knutpunkten
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,6958
Latitud:
56,0468