Tipsa om anläggningenElite Hotel Marina Tower

Ett stenkast från vattnet med Stockholms bästa utsikt. Ett unikt hotell i nordens Venedig.
Välkommen att bo och konferera på Stockholms bästa läge vid Saltsjöqvarn, nära Danvikstull på gränsen till Nacka. Låt dig förföras av utsikten vid Stockholms inlopp, där stad och skärgård möts. Upplev öppna vyer över Djurgården och Waldemarsudde och konferera i en minst sagt inspirerande och avkopplande miljö. Med närheten till stadens utbud och förstklassig service erbjuder vi en i särklass unik upplevelse.
I vår sjönära restaurang serveras lunch och middag. Här kan ni avnjuta en smakrik måltid med influenser från Frankrike och Italien. Med stor omsorg har vi byggt en anläggning som är ett självklart val för såväl stora kongresser som avslappnade möten. Hotellet har ett unikt läge och det är enkelt att ta sig till hotellet med både buss, bil och även båt.
Sturebadet Marina Tower
Som vår gäst kan ni få tillgång till en exklusiv spa- och träningsanläggning med pool, jacuzzi, bastu samt turkiskt hamam.

Spaentré för hotellgäster
Mån–tors 95 kr (Ord. pris 595 kr)
Fre–sön 195 kr (Ord. pris 695 kr)

Hitta hit

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Med konferenskapacitet för upp till 400 personer är mötesmöjligheterna stora. Här kan du konferera i en inspirerande och rogivande miljö där utsikten över Stockholms inlopp kan förföra vem som helst.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
13
Antal Grupprum
3
Max biosittning
400
Max parkettsittning
400
Max skolsittning
300
Max styrelsesittning
22
Max antal konferens
400
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Elite Hotel Marina Tower är beläget i en historisk kvarnbyggnad vid vattnet, bara några minuter från centrum. Hotellet erbjuder smakfullt inredda hotellrum, restaurang med uteservering och Sturebadet Marina Tower spa.
Incheckning är garanterad från kl.15.00 ankomstdagen och utcheckning sker senast kl.12.00 avresedagen. Om ni anländer tidigare till hotellet så tillhandahåller vi ett bagagerum i receptionen där vi kan låsa in ert bagage till dess att ert rum är klart. Här kan ni även förvara ert bagage efter det att ni har checkat ut.
Elite Hotel Marina Tower erbjuder trådlös internet på hela hotellet.

Detaljerad information

Antal enkelrum
1
Antal dubbelrum
185
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
11
Antal sviter
13
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Välkommen till Elite Hotel Marina Tower och vår sjönära restaurang.
Vi serverar mat och dryck med kärlek och värme där ledordet är avslappnad elegans.
Många gäster önskar besöka vår restaurang. Vi rekommenderar därför att ni bokar bord innan er ankomst till hotellet.
Här kan ni avnjuta en smakrik middag, rätterna serveras på ett personligt sätt med stora kunskaper om passande drycker och kombinationer. Vi serverar även frukost och lunch. Passa på att njuta av en härlig båttur från Nybroplan som stannar precis utanför hotellet. En mötesplats för vänner, familj och kollegor.
Vi är stolta över vår restaurang och vill med glädje bjuda in dig till en måltid med upplevelser för alla sinnen. Vi arrangerar julshower, nyårsfester, konserter, standup, bröllop och allt annat du kan önska dig.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Njut av Sturebadet Marina Tower, vår exklusiva SPA och träningsanläggning med pool, jacuzzi, bastu samt turkiskt hamam. Pool och gym är inkluderat för våra boende gäster.
Stärk gruppen och öka gemenskapen med ett välkommet avbrott i konferensen. Elite Hotel Marina Tower en perfekt utgångspunkt för aktiviteter. Vi hjälper er arrangera allt från spa-upplevelser, mat och dryckesprovning till olika vattenaktiviteter.
Laserlerduveskytte över vatten
Miljövänligt och ofarligt sätt att uppleva spänningen av en laserlerduveskyttetävling. Passar grupper i alla storlekar.
Upp till 5 personer skjuter samtidigt på samma duva i både individuella och lagtävlingar. Träffar, missar och poäng visas på en elektronisk poängtavla där även ljudnivån kan justeras.
Det finns tre olika tävlingsmoment;
1. Skillshoot – (alla får poäng vid träff)
2. Speedshoot – (bara den snabbaste får poäng)
3. Rapid-Fire – (de 5 snabbaste får poäng, ju snabbare man är ju fler poäng får man).
Äkta hagelgevär som är modifierade med elektronik används tillsammans med plastduvor som används om och om igen. Ofarliga infraröda signaler används istället för hagel, detta innebär att man slipper rekylen (hästsparken). Tävlingar kan genomföras när som helst och var som helst, det enda som behövs är ett öppet område på ca 10 x 40 m.
Om det är problem med plats, om det är för mörkt ute eller om vill vara inomhus finns det tre till sätt att uppleva Lasersport:
1. Skjut över vatten (flytande duvor används) från stranden, bryggan, båt eller klipporna.
2. Det går även att skjuta på nattid med självlysande duvor
3. Inomhus med PARISS-system där man byter ut flygande duvor mot 5 elektroniska lådor som lyser upp slumpmässigt. Ett snabbt spel, skyttarna måste vara pricksäkra.

Bootcamp
Börja er dag med en tuff bootcamp utomhus eller ta en paus i konferensen och kör en skön vattenträning i vår pool. Eller varför inte en Yoga i konferensrummet. Inga örkunskaper krävs, våra instruktörer anpassar klassen efter gruppen. Här ligger fokus på glädje och gemenskap.Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • båt
 • segling
 • fiske
 • whiskeyprovning
 • dryckesprovning
 • matlagningskurser
 • Bastu
 • SPA
 • gruppträning
 • Turkiskt hamam
 • massage
 • gym
 • vattenskoter

vi har påbörjat ett samarbete med Green Key

Precis vid kajkanten i lugna Saltsjöqvarnsområdet och bara fem minuter från stadens puls. Till Elite Hotel Marina Tower blir det naturligt att ta båten som går från Nybrokajen mitt i city. Med sitt unika läge erbjuder hotellet mycket goda kommunikationer och det går precis lika bra att ta bilen som att åka kollektivt. Bussar avgår från Centralen och Slussen.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm
Avstånd:
10 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
20 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
45 km
Närmaste hållplats buss:
Hakberget
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Slussen
Avstånd:
6 km
Närmaster flygbuss:
Stockholm Central
Avstånd:
10 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,11100
Latitud:
59,31570