Tipsa om anläggningenElite Hotel Marina Plaza

Elite Hotel Marina Plaza är centralt beläget i Helsingborg. I direkt anslutning till hotellet finns parkeringsgarage, tåg, bussar, taxi och färjor. Här befinner sig gästen i en modern miljö med all tänkbar service i närheten. Med hög personlig service tar vi hand om konferensgrupper upp till 250 personer. Våra lokaler är också lämpliga för mindre mässor, workshoppar och utställningar. I samband med konferensen kan vi erbjuda ett antal olika aktiviteter.

Hitta hit

Vi välkomnar våra konferensgäster i ljusa och luftiga lokaler. Med hög personlig service tar vi hand om grupper upp till 250 personer. Lokalerna är också lämpliga för mindre mässor, workshops och utställningar. Samtliga lokaler är modernt utrustade med trådlöst Internet.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
12
Antal Grupprum
0
Max biosittning
250
Max parkettsittning
250
Max skolsittning
120
Max styrelsesittning
40
Max antal konferens
300
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
186
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
8
Antal sviter
8
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Elite Hotel Marina Plaza erbjuder ett varierat restaurang- och nöjesutbud. Välj mellan Restaurant AQUA, The Bishop’s Arms med ett stort ölsortiment och trevlig meny eller Lobbybaren. Lobbybaren är hotellets naturliga samlingspunkt med närhet till reception, restauranger och pub. Här kan ni njuta av en drink och en stunds avkoppling. I vår festvåning kan vi duka upp spännande arrangemang med musik, dans och underhållning för 400 personer.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Tur med ribbåt, teambuildingaktiviteter, golf i Sveriges golftätaste distrikt, choklad-, öl- och vinprovning.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Bastu
  • Gym

Elite Hotel Marina Plaza är centralt beläget i Helsingborg vid kanten av Öresund. I direkt anslutning till hotellet finns parkeringsgarage, tåg, bussar, taxi och färjor. Här befinner sig gästen i en modern internationell miljö med all tänkbar service i närheten. Tack vare ständig förnyelse, vänlig personal och vår unika marina miljö återvänder våra gäster gärna till oss.

Elite Hotel Marina Plaza är centralt beläget i Helsingborg. I direkt anslutning till hotellet finns parkeringsgarage, tåg, bussar, taxi och färjor. När du kommer norrifrån via E4/E6/E20 tag av mot Helsingborg N och kör mot centrum. Innan Knutpunkten sväng höger mot Kungstorget. När du kommer söderifrån via E6/E20 tag av mot Helsingborg och kör mot centrum. Efter Knutpunkten sväng vänster mot Kungstorget. Elite Hotel Marina Plaza är beläget på Kungstorget 6.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Knutpunkten
Avstånd:
0 km
Närmaste flyg inrikes:
Ängelholms Flygplats
Avstånd:
35 km
Närmaste flyg utrikes:
Köpenhamns Flygplats
Avstånd:
64 km
Närmaste hållplats buss:
Knutpunkten
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
12,693
Latitud:
56,0445