Tipsa om anläggningenDjurönäset

Djurönäset är något så ovanligt som ett 4-stjärnigt superior konferenshotell mitt i Stockholms skärgård. Vi har alla tänkbara bekvämligheter för både konferens- och privatgäster, från små sällskap till riktigt stora.

274 rum, möteslokaler från två till 450 personer, komplett bar, vinkällare, nyrenoverad restaurang och kök med välrenommerade kockar, stor pool, spa-avdelning, egen badstrand, vedbastu och sommarrestaurang nere vid bryggan.

Och så förstås allt det andra som vanliga konferensanläggningar i skärgården kan erbjuda, från bouletävlingar till RIBbåtsrace. Allt detta med utsikt över Kanholmsfjärdens blå vågor och vita gäss, bara 45 minuter med bil och buss från Stockholm.

Vi serverar alla möjligheter

Hitta hit

På Djurönäset väljer du enkelt i menyn mellan färdiga paket. Här finns standardpaket kompletterade med budget- och premiumpaket. Allting som behövs för en lyckad konferens ingår. Packat, prissatt och klart.

Priserna för helpension baseras på tillgång och efterfrågan. Vi erbjuder olika priser beroende på vilka veckodagar respektive månad du önskar boka ett möte eller en konferens. Nivå 1 är högsta pris beroende på stor efterfrågan, nivå 5 är lägsta pris beroende väldigt låg efterfrågan.

Vår ambition är att erbjuda konkurrenskraftiga priser året om, men du som kan styra dina bokningar till vissa dagar eller veckor har möjlighet till extra förmånligt pris.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
45
Max biosittning
450
Max parkettsittning
450
Max skolsittning
250
Max styrelsesittning
80
Max antal konferens
450
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
199
Antal dubbelrum
75
Handikappanp.enkelrum
10
Handikappanp.dubbelrum
4
Antal sviter
1
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Köket på Djurönäset står för klassisk svensk matlagningskonst med nutida inslag. Anrättningarna är ofta inspirerade av läromästare som Tore Wretman och andra förebilder inom svensk matlagning. Kökschefen och kockarna har mångårig erfarenhet från klassiska Stockholmskrogar och samtliga medarbetare i köket arbetar hantverksmässigt och tillagar maten med stor omsorg och skicklighet.

Skärgårdsinspirerat och nordiskt på menyn
God och mättande, men samtidigt sund och nyttig, det är Djurönäsets matfilosofi. Med en skärgårdsinspirerad meny, med bland annat mycket fisk och kryddning från naturen runt omkring blir detta möjligt. Vidare kräver vi att allt är av absolut toppkvalitet och väljer helst kravmärkta och närproducerade råvaror.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

 • Havskajak
 • Matchrace
 • Havskappsegling
 • RIB
 • Helikopter
 • Sälsafari
 • Laserskytte
 • Glödvandring
 • Uppdraget
 • Choklad-/Vinprovning
 • Stora Havsutmaningen
 • Archipelago Race
 • Isskulptering
 • Kälkbygge
 • Långfärdsskridskor
 • Längdskidåkning
 • Pubspel
 • Spa-behandlingar
 • 25-meters pool
 • Yoga
 • Vedeldad bastu.

Djurönäset är ett av Sveriges största konferenshotell. Anläggningen har 274 hotellrum och 80 mötesrum med kapacitet för 550 övernattande och konfererande gäster eller grupper upp till 450 personer. Djurönäset ligger i Värmdö kommun, cirka 45 minuter med buss eller bil från centrala Stockholm. Verksamheten är Svanenmärkt, har fyra stjärnor Superior från Visita, Svensk besöksnäring samt säkerhetscertifierad av Safehotels alliance. Djurönäset är utvald medlem av Svenska Möten.

Djurönäset är Svanenmärkt sedan 2001.

Det finns många sätt att åka till Djurönäsets konferenshotell, 42 km från Stockholm och 82 km från Arlanda.
Besöksadressen är Seregårdsvägen 1, Djurhamn.
Vägen som passerar Djurönäset heter Sollenkrokavägen.

Med buss:
Ta SL-buss, linje 433 eller 434 från Slussen. Restiden är ca 50 minuter och hållplatsen heter ”Djurönäset”. Ring oss för busstider eller gå in på www.sl.se och använd färdplaneraren där.

Med bil från Arlanda/Stockholm city (norr ifrån):
Arlandaleden (väg 273) påfart E4 mot Stockholm, tag Södra Länken, följ skyltar ”Gustavsberg” (väg 222). Kör Värmdöleden (väg 222). Sväng ej av mot Gustavsberg utan fortsätt på vägg 222 mot ”Stavsnäs och Djurö”. När du kört över Djuröbron, är du framme.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm
Avstånd:
42 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
52 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
82 km
Närmaste hållplats buss:
Djurönäset
Avstånd:
0 km
Närmaster tunnelbana:
Stockholm
Avstånd:
42 km
Närmaster flygbuss:
Stockholm city
Avstånd:
42 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,67330
Latitud:
59,29930