Tipsa om anläggningenStockholm Konferenscenter Dalarnas Hus

DALARNAS HUS är inrymt i ett charmigt och nyrenoverat 1800-tals hus i Stockholm City, bara ett stenkast från centralstationen. Här i ljusa och öppna lokaler, med ändamålsenlig utrustning, finns en personlig konferensanläggning för dag & kvälls konferenser, affärsmöten, utställningar, frukostmöten m.m. Avstånd till både centralstationen och Arlanda express samt City terminalen gör Dalarnas Hus till den perfekta mötesplatsen i Stockholm för alla som är i behov av en centralt belägen mötesplats.


DALARNAS HUS erbjuder en genuin och spännande miljö för olika arrangemang, som t.ex utställningar, öppet hus, seminarier, konferenser, utbildningar och andra marknadsföringsaktiviteter i trivsamma mötesrum.

Hitta hit

Stockholm Konferenscenter Dalarnas Hus ligger mitt i Stockholm City, endast ett par minuter från Centralstationen och Arlanda Express.
Stockholm Konferenscenter Dalarnas Hus erbjuder en personlig konferensanläggning beläget i ett renoverat 1800-tals hus med charm och en inbjudande atmosfär.

Vi erbjuder i huvudsak dagkonferenser men tar även bokningar på helger och kvällar.
Vi ordnar Bufféer och special arrangemang allt enligt kundens önskemål.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
2
Max biosittning
70
Max parkettsittning
50
Max skolsittning
50
Max styrelsesittning
30
Max antal konferens
6
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
0
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Då vi inte har egen restaurang erbjuder vi lunch / middag på någon av de närliggande restaurangerna med rekvisition från oss. Det kan ju vara skönt med en bensträckare.
Vill man äta hos oss går det bra i vårt café, men då endast lättare rätter som vi tar via catering.
Våra smörgåsar till morgonfikat tar vi från det välrenommerade konditori Vetekatten.
Kaffe och frukt finns alltid framme.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Vi finns mitt i centrala Stockholm, endast en kort promenad från bussar, tåg och tunnelbana

  Kommunikationsmöjligheter

  Närmaste tågstation:
  Stockholm
  Avstånd:
  0,5 km
  Närmaste flyg inrikes:
  Bromma Arlanda
  Avstånd:
  10 km
  Närmaste flyg utrikes:
  Arlanda
  Avstånd:
  35 km
  Närmaste hållplats buss:
  Stockholms central
  Avstånd:
  0 km
  Närmaster tunnelbana:
  t-centralen
  Avstånd:
  0 km
  Närmaster flygbuss:
  cityterminalen
  Avstånd:
  0 km

  Hitta rätt!

  Longitud:
  18,33940
  Latitud:
  59,20350