Dagkonferens i Malmö

Fullspäckat schema? Ingen tid för konferens? Tänk annorlunda och stanna på hemmaplan. Genom dagkonferens slipper du långa resor med övernattningar, samtidigt som företaget sparar pengar. Dagkonferens i Malmö är lösningen!

Flexibla lokaler för effektiva möten
Bara en arbetsdag. Mer tid behöver du inte avsätta, på dagkonferens i centrala Malmö. Här finns många flexibla lokaler, med all tänkbar teknik för ett effektivt möte. Nu kan du både hinna med hemmaliv och konferens, på en enda dag.

Vill du, kan du förstås fortsätta kvällen i Malmö city. Storstadens frestande utbud av både mat och nöjen finns alldeles runt knuten.

Enkelt att mötas i Malmö
Samma restid som vanligt. Det blir det ungefär, för dig som redan bor i eller nära Malmö. Men även för övriga konferensdeltagare är det enkelt att komma hit. Tåg, flyg, bil eller färja – oavsett färdsätt, är det smidigt att samlas i centrala Malmö.

Mat för alla smaker, från alla världsdelar
Lunch och middag blir ett rent nöje på dagkonferens i Malmö. Här finns delikatesser för alla smaker, från alla länder. Det är bara att gå utanför dörren. Kanske väljer du att äta med hisnande utsikt över Öresund eller på en pittoresk kvarterskrog. Att beställa catering är ett annat alternativ, likaså att avsluta med musik eller underhållning på stan.

Dagkonferens i Malmö – en vinnande lösning
En dagkonferens lämnar plats i agendan, utan några stora hål i plånboken. Men den största vinsten ligger på ett annat plan. Många blir förvånade över hur lite som behövs. En dag med miljöombyte, om så bara i den egna staden, kan föra med sig vinster av stora mått. Vad sägs om mer kreativa medarbetare, nya idéer och nya perspektiv? Prova själv, på nästa konferens.

Vill du också boka dagkonferens i Malmö? Låt oss skräddarsy just din dagkonferens. Konferens.se har flera anläggningar i Malmö. Sök via kartan eller i listan på anläggningar för att hitta det som passar dig.