Dagkonferens i Göteborg

Har du fullt upp på jobbet? Inte tid att ha konferens? Då är alternativet dagkonferens. Inga övernattningar, onödiga kostnader eller resor. Konferens i centrala Göteborg är lösningen, bara för en dag.

Effektivt och smidigt
En vanlig arbetsdag. Mer tid tar det inte, när du har dagkonferens i Göteborg. I Göteborgs city finns gott om flexibla, moderna konferenslokaler. Självklart med den senaste mötestekniken. På en enda dag kan du både få tid hemma och ha en effektiv konferens.
Göteborgs stora utbud finns nära, för den som vill och har möjlighet att stanna kvar efter konferensen. Precis runt knuten väntar allt du kan önska av storstadens restauranger och nöjen.

Nära till konferens i Göteborg
Bor du nära eller i centrala Göteborg? Då blir det ingen större skillnad, när det gäller restiden. Även deltagare som reser från andra städer, kommer enkelt till Göteborg över dagen. Tåg, bil och flyg gör det enkelt att snabbt samlas i Göteborgs city.

Delikatesser från hela världen
På dagkonferens i Göteborg behöver du aldrig gå hungrig. Överallt finns något för alla smaker, inte minst stadens läckra delikatesser från havet. Vill du vara riktigt effektiv, beställer du catering till mötet. Annars är det enkelt att avsluta dagen på restaurang, kanske vid Avenyn eller vattnet. Varför inte i kombination med underhållning och musik?

Miljöombyte för en dag
Inga övernattningar, inga långa resor – det spar onekligen både pengar och tid. Men den största vinsten är något annat, när du väljer dagkonferens i Göteborg. Genom att byta miljö och bara komma utanför dörren, får du och dina medarbetare ny energi. En frisk fläkt av kreativitet, som ger valuta för hela företaget.

I Göteborg har Konferenns.se flera anläggningar för dagkonferens. Till höger presenterar vi några av dem. Du kan även söka via lista på anläggning eller karta för att hitta en anläggning som passar för dig.

Låt Konferens.se skräddarsy just din dagkonferens i Göteborg!