Tipsa om anläggningenCopenhagen Marriott Hotel

I centrum av Köpenhamn på Kalvebod Brygge, precis intill hamnkanalen ligger det exklusiva Copenhagen Marriott Hotel. Med 402 fullt utrustade rum är det Danmarks största hotell med femstjärnig service.

Copenhagen Marriott Hotel är kännt för sina konferensfaciliteter och erbjuder 16 lokaler i olika storlek. De två största kan omvandlas til en stor sal och göra plats för 600 gäster. Konferenslokalerna är utrustade med wifi, och vår personal står till förfogande för att se till så att er konferens blir precis som ni vill ha den.

På Copenhagen Marriott Hotel har du också möjlighet att äta en fantastisk middag i restaurangen med en härlig utsikt över hamnkanalen.

Hitta hit

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
0
Antal Grupprum
0
Max biosittning
0
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
0
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
150
Antal dubbelrum
150
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Midtown Grill, Steakhouse

Head to Midtown Grill for fresh American-style steakhouse cuisine and seafood here in the heart of Copenhagen, Denmark. Our restaurant provides an ideal atmosphere for any type of gathering - from intimate dinners to large get-togethers.

PIER 5 Bar & Lounge,International

PIER 5 Bar & Lounge serves hand-crafted cocktails and small plates; it's the perfect place for meeting with friends after a day spent exploring Copenhagen, or for a nightcap after visiting our steakhouse restaurant.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Kommunikationsmöjligheter

  Närmaste tågstation:
  Huvudbangården
  Avstånd:
  1 km
  Närmaste flyg inrikes:
  Kastrup
  Avstånd:
  1 km

  Hitta rätt!

  Longitud:
  12,57371
  Latitud:
  55,66854