Tipsa om anläggningenConvendum Vasagatan 16

Mitt i hjärtat av Stockholm central business district, precis intill centralstationen på Vasagatan 16 ligger Convendum. Med ett stort antal toppmoderna mötes-och konferensrum i olika storlekar, från de minsta mötesrummen för två personer upp till 150 i vår vackra lounge där vi även erbjuder möjligheter till mingel, utställningar och andra events.

Hitta hit

Med en förstklassig service erbjuder våra konferensvärdar en upplevelse utöver det vanliga. Våra konferensvärdar tar hand planeringen av er konferens och ser till att er konferensupplevelse blir precis så bra som ni förväntar er. Vi erbjuder en mängd kringtjänster så som flertalet olika konferenspaket, annan conciergeservice.
Hos Convendum kan man förvänta sig moderna fullt utrustade mötes-och konferensrum.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
10
Max biosittning
110
Max parkettsittning
110
Max skolsittning
60
Max styrelsesittning
25
Max antal konferens
110
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det finns många närliggande hotell.

Max antal restaurang: 24 sittandes, mingellunch upp till 150 personer. Önskar ni en sittande lunch och överstiger 25 personer så har vi bra samarbeten med restauranger en stenkast från oss.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
30

Önskar ni en aktivitet i samband med er konferens så hjälper vi er gärna med att ta fram offert på det.

Kraven på en hållbar miljö ökar allt mer, både i Sverige och omvärlden. Vi på Convendum drivs av kvalitet, omsorg och helhetssyn. Vi bär ansvar gentemot omvärlden och arbetar för en hållbar utveckling. Våra yteffektiva coworking spaces där vi samlat medlemmar och konferensgäster är bara en del i vårt arbete, men mycket återstår. Att välja leverantörer som värnar om miljön är därför en viktig aspekt i vårt dagliga arbete.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste flyg inrikes:
Stockholm Arlanda Airport
Avstånd:
42 km
Närmaste flyg utrikes:
Stockholm Arlanda Airport
Avstånd:
42 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,05997
Latitud:
59,33025