Tipsa om anläggningenComwell Aspenäs

Tänk om du skulle ge din konferens lite extra idésyre? På Comwell Aspenäs har du alla förutsättningar att lyfta diskussioner och dialoger några befriande steg. Vi ser till att du verkligen når resultat med ditt möte, en effekt som bär hela vägen hem. Aspenäs ger dig perfekta konferensförutsättningar i naturskön omgivning bara 20 minuter från Göteborg och Landvetter flygplats. Herrgården med sin anrika historia ligger med utsikt över sjön, och i de fräscha konferenshusen med möteslokaler, cafédel och boende har vi plats för stora och små sällskap.

Hitta hit

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
14
Antal Grupprum
0
Max biosittning
0
Max parkettsittning
240
Max skolsittning
180
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
180
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
43
Antal dubbelrum
69
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Kom och njut på Aspenäs! Vi serverar vällagad mat med utvalda drycker året om. Vi tar emot konferensgrupper, affärsresenärer, lunchgäster, supégäster, bröllop och alla slags kalas. Aspenäs lämnar du med en mätt mage och ett lyckligt leende. Välkommen!

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

  Kommunikationsmöjligheter

  Närmaste tågstation:
  Göteborg
  Avstånd:
  22 km
  Närmaste flyg inrikes:
  Landvetter flygplats
  Avstånd:
  20 km
  Närmaste hållplats buss:
  Lerum
  Avstånd:
  2 km

  Hitta rätt!

  Longitud:
  12,23500
  Latitud:
  57,77520