Tipsa om anläggningenComfort Hotel Malmö

Granne med Slagthuset och Malmö Centralstation hittar du Comfort Hotel Malmö. Hotellet byggdes ut i början på 2011 och blev Skånes största hotell med 293 rum och 3 konferenslokaler. Slagthuset kan ta upp till 925 personer.

Hitta hit

Konferens

Tre ljusa fräscha konferenslokaler med den senaste tekniken. Lokalerna är helt nya. Den största lokalen tar 80 personer i biosittning. Gratis trådlöst internet till alla konferens gäster. Fika pauser och lunch avnjutes i vår nya restaurangdel.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
2
Max biosittning
80
Max parkettsittning
80
Max skolsittning
40
Max styrelsesittning
20
Max antal konferens
200
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Boende

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal enkelrum
143
Antal dubbelrum
100
Handikappanp.enkelrum
10
Handikappanp.dubbelrum
10
Antal sviter
0
Antal kombirum
50
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Mat och dryck

Restaurang Plectrum driver restaurangverksamhet i hotellets matsal. Restaurang verksamhet inriktad på ekologiska råvaror. Vi serverar allt från den klassiska räkmackan till en ekologisk healthy burger med skånska rotfrukter. Vi anordna allt från mindre konferensmiddagar till banketter upp till 200 personer. Kom ni med idéerna så ser vi till att lösa dem!

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Aktiviteter

Vårt välutrustade gym finner du i en gammal festvåningslokal. Där finner du även en boxningsring.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

Gym

Miljö och säkerhet

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationer

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Malmö Central station
Avstånd:
0 km
Närmaste flyg inrikes:
Malmö Airport
Avstånd:
30 km
Närmaste hållplats buss:
Malmö Central station
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
13,0017
Latitud:
55,6108

Hitta hit