Tipsa om anläggningenCentralhuset Konferens

På Konferens.se strävar vi alltid efter att kunna presentera så mycket fakta som möjligt om varje konferensanläggning. För tillfället finns det tyvärr ingen presentation tillgänglig för just den här anläggningen - detta kommer dock inom kort! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta hit

Centralhuset Konferens " I centralstationens hjärta" Mitt i Göteborgs Centralstation ligger Centralhuset Konferens. Åtta ljusa, moderna och effektiva möteslokaler med stora glasytor som ger härlig energi till mötet. Närheten till fjärrtåg, flygbuss, parkeringshus, buss, spårvagn etc. gör att det finns både tid och kanske respengar att spara. Designade fräscha hotellrum. Restaurang i toppklass. I omedelbar närhet finns Nordstan, Europas största inomhusshoppingcenter. Gångavstånd exempelvis till Ullevi och Avenyn.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
10
Antal Grupprum
4
Max biosittning
100
Max parkettsittning
42
Max skolsittning
42
Max styrelsesittning
30
Max antal konferens
150
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Måltider och fikapauser är en viktig del av alla konferenser! Här kommer du snart att kunna läsa om vad just den här konferensanläggningen har för kostalternativ, mellan vilka tider frukosten finns tillgänglig med mera. Då kommer ni enkelt kunna se om det är ett alternativ som passar er – men under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Att kombinera konferensen med exempelvis vinprovning, go-cart eller naturupplevelser är ofta populärt bland deltagarna. Här kommer du inom kort att kunna läsa om vilka olika aktiviteter som erbjuds på just det här konferensanläggningen – under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • Mindre gym med möjlighet att boka massagebehandlingar finns.

Centralhuset Konferens är ISO 14001 certifierat.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Göteborg
Avstånd:
0 km
Närmaste flyg inrikes:
Landvetter
Avstånd:
42 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
42 km
Närmaste hållplats buss:
Nils Ericsonstermina
Avstånd:
0 km
Närmaster flygbuss:
Nils Ericsonsteminal
Avstånd:
0 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,5833
Latitud:
57,4255