Tipsa om anläggningenBommersvik Konferens

En sörmländsk oas vid sjön Yngern, 45 min bilresa från Stockholm. Här finns resurser för stora konferenser och mindre möten. De storslagna omgivningarna ger rika möjligheter till stimulerande och avkopplande aktiviteter. Vi erbjuder en mängd olika arrangemang och upplevelser utöver det vanliga. Vad sägs t ex om kräftfiske en ljus sensommarnatt.
Bommersvik har förutsättningarna för seriösa, kreativa, spännande kurser och konferenser. Stora som små. Här finner du arbetsro, känner gemenskap och får nya intryck.

Hitta hit

Här på Bommersvik finns sju konferenslokaler för upp till 50 personer, 22 grupprum samt sju sammanträdesrum. Två lokaler kan slås ihop till en stor för närmare 200 personer.
Konferenslokalerna, som fördelar sig på fem byggnader – med såväl moderna som anrika miljöer – är alla utrustade med modern teknik och sköna fåtöljer och soffgrupper.


Övrig teknik så som trådlöst headset, myggor, ljudupptagning, hörslinga, videoinspelning, telefonkonferens eller andra önskemål kan vi ordna till de flesta konferenslokaler, meddela oss vid bokningstillfället.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
12
Antal Grupprum
20
Max biosittning
200
Max parkettsittning
200
Max skolsittning
126
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
150
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Vi har 84 rum, varav 32 dubbelrum fördelade i fyra byggnader: Milan, Hyttan, Smedjan och Gillet.

Detaljerad information

Antal enkelrum
52
Antal dubbelrum
32
Handikappanp.enkelrum
2
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

På Bommersvik serveras högklassiga måltider som stimulerar alla sinnen, tack vare medvetna produkt- och producentval. Mjölkproducenterna betar 8 kilometer från vårt kylskåp, och bordsvattnet hämtas ur egen grundvattentäkt och serveras kolsyrat och kallt i flaska.
Varje måltid är omsorgsfullt avvägd för att lyfta fram och ge utrymme för varje enskild maträtts smakprofil. Vår ambition är att maten ska vara en smakupplevelse. Panoramafönstret med sjön Yngern utanför blir »grädde på moset«.
Bommersvik är en fridfull plats med hög klass på måltider och service från hjärtat

Detaljerad Information

Max antal restaurang
200

På Bommersvik Konferens finns möjligheter till energipåfyllning, rekreation och återhämtning. Våra vackra omgivningar med åkrar, skog och sjölämnar ingen oberörd. Här kan du bada bastu och doppa dig i sjön året om, upptäcka våra motionsspår, ge dig ut med en av våra roddbåtar, köra ett rejält pass i gymmet, spela innebandy och bordtennis, spela fotboll, tennis, boule och beachvolley. Om du hellre vill att vi ordnar aktiviteten kan vi har även en hel del externa eventbolag vi samarbetar med, vilket gör att vi vågar påstå att vi har något att erbjuda alla.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • GäddSafari
  • Kräftfiske
  • Smaka på Bommersvik-tävlingen
  • Utefys
  • Ett flertal olika provningar

Bommersvik Konferens är sedan april 2010 en svanenmärkt konferensanläggning, och sedan 2012 är vår restaurang svanenmärkt. Det ger oss ett kvitto på att vi har en hög nivå på vårt miljöarbete och att vi tar ett ansvar för klimatet. Kriterierna för svanenlicenserna utvecklas hela tiden, och det gör att vi måste levandehålla vårt miljöarbete för att behålla dem, vilket ju är en härlig utmaning med ett gott syfte.
På Bommersvik ansvarar för att vi erbjuda våra gäster en trygg miljö att vistas i. För att säkerställaatt alla anställda på Bommersvik har rätt kompetens och utbildning som krävs har violika typer av säkerhetsutbildningar varje år inom brand, utrymning, hjärt- ochlungräddning samt andning-blödning-chock. Krisgruppen utbildas vartannat år i
praktiskt krisgruppsarbete. Vidare arbetar vi med systematiskt brandskyddsarbete för våra gästers och medarbetares säkerhet. Det innebär att vi med hjälp av ett årsschema genomför
regelbundna omfattande kontroller av vårt brandskydd, och dessa dokumenteras enligt
gällande bestämmelser. Vi har ett automatiskt brandlarm som är anslutet till Södertörns
brandförsvar.

Allmänna färdmedel:
Med pendeltåg från Stockholm Central till Södertälje Hamn, tar ca 40 min. Därefter med taxi, tar 15 min till Bommersvik.
Eller med fjärrtåg till Södertälje Syd eller Nykvarn station, därefter med taxi. Från Nykvarn 5 min, från Södertälje Syd 15 min.

Med bil:
Från Stockholm: (norrifrån) Ta E4/E20 till Södertälje. Sväng av vid Scania (stora motorvägsbron) och följ E20 mot Göteborg. Ta av efter cirka 10 km mot Järna, Nykvarn och Taxinge, sväng vänster mot Järna/Nykvarn. Efter cirka 6 km ser du skylten in till höger, Bommersvik (mitt emot ett mindre grustag).


Från Nyköping/Skavsta flygplats: (söderifrån): Ta E4 mot Stockholm. Sväng av E4 vid avfart Järna. Sväng höger in på Södertäljevägen (väg 57), efter ca 900m ta höger mot Nykvarn (Rönnvägen). Kör 2,4 km och ta sedan höger i rondellen (Nykvarnsvägen/väg 509). Efter cirka 8 km ser du skylten in till vänster, Bommersvik (mitt emot ett mindre grustag).

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Nykvarn/Järna
Avstånd:
7 km
Närmaste flyg inrikes:
Skavsta/Nyköping
Avstånd:
70 km
Närmaste flyg utrikes:
Skavsta/Nyköping
Avstånd:
70 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,45570
Latitud:
59,12890