Tipsa om anläggningenKista Science Tower Conference

Konferensanläggningen ligger mitt i direkt anslutning till Kista Galleria och tunnelbanan. Härligt luftiga ytor, smakfull arkitektur och en vänlig och professionell service kännetecknar konferensanläggningen.

De öppna utrymmena utanför konferenslokalerna är idealiska för mässor, utställningar och workshops. Auditoriet rymmer 226 personer och i kombination med de övriga sju konferenslokalerna har vi alla möjligheter att erbjuda det som passar er bäst.

Restaurangutbudet är stort i Kista Science Tower – välj mellan gourmetrestaurangen Glaze med spännande smaker och Restaurang Zenit som erbjuder allt från kaffebufféer och konferensluncher till mingel och festarrangemang.

Kista Science Tower erbjuder åtta möteslokaler för möten upp till 240 personer. Här finns bra, rejäla ytor för utställare och/eller mingel. Trådlöst internet i hela anläggningen.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
10
Antal Grupprum
4
Max biosittning
226
Max parkettsittning
226
Max skolsittning
48
Max styrelsesittning
10
Max antal konferens
226
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Vi har inget hotell men vi kan rekommendera ett flertal på gångavstånd från oss. Närmast ligger The Hub och Connect Hotell.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
0
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Restaurangutbudet är stort i Kista Science Tower – välj mellan KRAV-märkta gourmetrestaurangen Glaze med spännande smaker och KRAV-märkta Restaurang Zenit som erbjuder allt från kaffebufféer och konferensluncher till mingel och festarrangemang.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
600

Vi har flera samarbetspartners som kan erbjuda olika typer av aktiviteter i samband med möte hos oss.
Quiz
Olika Vin & Matprovningar
Lagaktiviteter med delmoment
Olika mysterier

Vi är både miljö - och kvalitetscertifierade.
Vi uppmanar våra gäster att använda allmän kommunikation till oss. En bil har tusen gånger högre CO2-utsläpp än tunnelbanan om man jämför per personkilometer. (uträknat av Tricorona).

Vi erbjuder våra gäster att klimatkompensera mötet för en kostnad på 3 kr per person exkl moms.

Vi erbjuder våra gäster en klimatgåva i substitut för blommor till talare, gäst, m.fl. Pengarna går oavkortat till detta projekt: http://www.tricorona.se/projekt/gyapa/

Byggnaden vi finns i är Miljöcertifierad enligt LEED.
LEED-certifierade byggnader sparar pengar och resurser samt har en positiv inverkan på invånarnas hälsa och främjar förnybar, ren energi.


ISO 14001 - miljö
ISO 9001 - kvalitet

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Helenelund
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
8 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
31 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,94610
Latitud:
59,40170