Tipsa om anläggningenKista Entré Konferens

Som gäst på vår konferensanläggning möts du av en ljus och välkomnande reception. När du fortsätter längre in i hjärtat av fastigheten finner du den naturliga mötesplatsen, ljusgården. Kista Entré Konferens erbjuder en möblerbar hörsal för upp till 200 personer och ytterligare nio lokaler i varierande storlek.

Restaurang Entré fixar allt från fräscha frukter som mellanmål till läckra luncher under er konferensdag. För de som söker ett trevligt arrangemang att avsluta dagen med kommer vi gärna med förslag på mingelbuffér eller en trerätters middag.

Kista Entré erbjuder tio möteslokaler för möten upp till 200 personer. Här finns bra, rejäla ytor för utställare och/eller mingel. Trådlöst internet i hela anläggningen. Alla lokaler har direkt eller indirekt solljus.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
10
Antal Grupprum
5
Max biosittning
200
Max parkettsittning
200
Max skolsittning
100
Max styrelsesittning
12
Max antal konferens
200
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Vi har inga hotellrum men kan rekommendera hotell på gångavstånd från oss.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
0
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Den KRAV-märkta Restaurang Entré fixar allt från fräscha frukter som mellanmål till läckra luncher under er konferensdag. För de som söker ett trevligt arrangemang att avsluta dagen med kommer vi gärna med förslag på mingelbuffér eller en trerätters middag.

Den stora ljusgården går utmärkt att boka för festarrangemang.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
500

Vi har samarbetspartners som kan erbjuda olika typer av aktiviteter i samband med möte hos oss.

Vi är både miljö - och kvalitetscertifierade. Vi uppmanar våra gäster att använda allmän kommunikation till oss. En bil har tusen gånger högre co2-utsläpp än tunnelbanan om man jämför per personkilometer. (uträknat av Tricorona).

Vi erbjuder våra gäster att klimatkompensera mötet helt för en kostnad på 3 kr per person exkl moms. Detta gör vi ingen som helst avans på.

Vi erbjuder våra gäster en klimatgåva i substitut för blommor till talare, gäst, m.fl. Pengarna går oavkortat till detta projekt: http://www.tricorona.se/projekt/gyapa/

Byggnaden vi finns i är Miljöcertifierad enligt LEED.
LEED-certifierade byggnader sparar pengar och resurser samt har en positiv inverkan på invånarnas hälsa och främjar förnybar, ren energi.


ISO 14001 - miljö
ISO 9001 - kvalitet

Till Kista går tunnelbanan (linje 11) eller pendeltåget till Helenelund. För den som kommer med flyg så rekommenderar vi den nya flygbusslinjen som går mellan Arlanda-Bromma och stannar i Kista. För mötesdeltagare med egen bil finns parkeringsmöjligheter utanför entrén och även ett antal laddplatser för elbilar.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholm Central
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
8 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
25 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,94950
Latitud:
59,40110