Tipsa om anläggningenSolna Access Konferens

Mitt emellan Karolinska Sjukhuset och Solna centrum ligger Solna Access Konferens. Här finns åtta möteslokaler, den största har plats för 150 personer. Vid anläggningen finns gott om parkeringsplatser.

Hitta hit

Vår hörsal Filmstaden har gott om mingelyta utanför lokalen, perfekt i pauserna och en bra yta för utställare. Resterande mötesrum finner man en trappa ner. Direkt eller indirekt dagsljus i lokalerna. Trådlöst internet finns i hela Solna Access.

Lokalerna fick en rejäl uppfräschning 2015, bl.a. med nya möbler.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
8
Antal Grupprum
1
Max biosittning
150
Max parkettsittning
150
Max skolsittning
40
Max styrelsesittning
28
Max antal konferens
150
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Vi har inget hotell. Park Inn Radisson Solna finns på gångavstånd från oss.

Vi dukar upp välsmakande fika i anslutning till ert mötesrum. Restaurangen i Solna Access finns intill vår största lokal Filmstaden.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
250

Vi har samarbetspartners som kan erbjuda olika typer av aktiviteter i samband med möte hos oss.

Vi är både miljö - och kvalitetscertifierade. Vi uppmanar våra gäster att använda allmän kommunikation till oss. En bil har tusen gånger högre co2-utsläpp än tunnelbanan om man jämför per personkilometer. (uträknat av Tricorona).

Vi erbjuder våra gäster att klimatkompensera mötet helt för en kostnad på 3 kr per person exkl. moms. Detta gör vi ingen som helst avans på.

Vi erbjuder våra gäster en klimatgåva i substitut för blommor till talare, gäst, m.fl. Pengarna går oavkortat till detta projekt: http://www.tricorona.se/projekt/gyapa/


ISO 14001 - miljö
ISO 9001 - kvalitet

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta rätt!

Longitud:
Latitud: