Tipsa om anläggningenGarnisonen Konferens

Garnisonen Konferens på Östermalm är Coor Konferens största anläggning. Garnisonen Konferens erbjuder en modern och originell miljö.

Konferensanläggningen har gott om alternativ oavsett om du söker en lämplig lokal för det kommande styrelsemötet, utbildningen eller kundeventet. Förutom Stora Hörsalen med plats för 256 personer finns även tolv konferenslokaler, styrelserum och grupprum.
Varmt välkommen till Garnisonen Konferens!

Hitta hit

Vår stora hörsal, med 256 platser, är perfekt för seminarier, branschmöte, bolagsstämma eller andra typer av större möten. I Gula galleriet precis utanför hörsalen finns en rejäl mingelyta på 200 kvm. Stora hörsalen ligger i markplan. De tolv andra mötesrummen finner ni på våningen ovanför.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
12
Antal Grupprum
2
Max biosittning
256
Max parkettsittning
256
Max skolsittning
64
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
256
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Vi har inget eget hotell men kan rekommendera flera på gångavstånd från anläggningen.

Vi samarbetar med den populära restaurangen K-märkt. Sveriges bästa konditor - Daniel Roos, har sitt patisserie intill oss och vi kan erbjuda er någon av Daniels Nobeldesserter från 2014-2016 till eftermiddagsfikat. En unikt god upplevelse. Konferensfikat serveras i anslutning till er möteslokal.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
500

Vi har samarbetspartners som kan erbjuda olika typer av aktiviteter i samband med möte hos oss.

I fastigheten finns ett bra gym. För den löp- eller promenadsugne finns Ladugårdsgärdet i närheten.

Vi är både miljö - och kvalitetscertifierade. Vi uppmanar våra gäster att använda allmän kommunikation till oss. En bil har tusen gånger högre co2-utsläpp än tunnelbanan om man jämför per personkilometer. (uträknat av Tricorona).

Vi erbjuder våra gäster att klimatkompensera mötet helt för en kostnad på 3 kr per person exkl. moms. Detta gör vi ingen som helst avans på.

Vi erbjuder våra gäster en klimatgåva i substitut för blommor till talare, gäst, m.fl. Pengarna går oavkortat till detta projekt: http://www.tricorona.se/projekt/gyapa/

ISO 14001 - miljö
ISO 9001 - kvalitet

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Hitta rätt!

Longitud:
18,09619
Latitud:
59,33611