Tipsa om anläggningenGårdsvägen 18

Gårdsvägen 18 är en välkomnande och trevlig anläggning med sex konferenslokaler, den största med plats upp till 70 personer i biosittning.
Konferensanläggningen ligger i Frösunda och har endast 3 min gångavstånd till Solna station och 5 min till Mall of Scandinavia. Kommer ni med bil finns parkeringsgarage mitt emot vår anläggning på Gårdsvägen.
Varmt välkomna!

Hitta hit

Solna Tygeln Konferens är en välkomnande och trevlig anläggning med sex konferenslokaler, den största med plats upp till 70 personer i biosittning.
Konferensanläggningen ligger i Frösunda och har endast 3 min gångavstånd till Solna station och 8 min till Mall of Scandinavia. Kommer ni med bil finns parkeringsgarage mitt emot vår anläggning på Gårdsvägen.
Varmt välkomna!

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
2
Max biosittning
70
Max parkettsittning
48
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
70
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Vi har inget eget hotell, men vi har samarbete med närliggande hotell.

För ditt möte erbjuder vi våra smakerbjudanden med förstklassig service, god, vällagad mat med inspiration från trender och årstider. Vi ser till att arrangemanget blir ett trevligt och smakrikt inslag i din konferens.

Restaurang Greven & Betjänten
200 mingelgäster
150 sittande gäster

Detaljerad Information

Max antal restaurang
200

Vi har samarbetspartners som kan erbjuda olika typer av aktiviteter i samband med möte hos oss.

Kombinera gärna ett möte hos innan ett evenemang på Friends Arena. Den shoppingsugne avrundar mötesdagen på Mall of Scandinavia.

Vi är både miljö - och kvalitetscertifierade. Vi uppmanar våra gäster att använda allmän kommunikation till oss. En bil har tusen gånger högre co2-utsläpp än tunnelbanan om man jämför per personkilometer. (uträknat av Tricorona).

Vi erbjuder våra gäster att klimatkompensera mötet helt för en kostnad på 3 kr per person exkl. moms. Detta gör vi ingen som helst avans på.

Vi erbjuder våra gäster en klimatgåva i substitut för blommor till talare, gäst, m.fl. Pengarna går oavkortat till detta projekt: http://www.tricorona.se/projekt/gyapa/


ISO 14001 - miljö
ISO 9001 - kvalitet

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Solna Station
Avstånd:
0,2 km
Närmaste flyg inrikes:
Bromma
Avstånd:
6 km
Närmaste flyg utrikes:
Bromma
Avstånd:
6 km
Närmaste hållplats buss:
Solna Station
Avstånd:
0,5 km
Närmaster tunnelbana:
Solna Centrum
Avstånd:
1 km
Närmaster flygbuss:
Solna Station
Avstånd:
0,5 km

Hitta rätt!

Longitud:
18,01035
Latitud:
59,36781