Tipsa om anläggningenTCO - huset Linnégatan 14

Mitt på centrala Östermalm finns en hittills okänd pärla. TCO-huset på Linnégatan 14 är en modern och mysig mötesanläggning. Lätt att ta sig till med tunnelbana eller buss.

Hitta hit

Vår största lokal rymmer upp till 92 personer. Totalt finns nio olika alternativ på möteslokal så här hittar ni säkert något som passar. Alla lokaler ligger smidigt i anslutning till loungen.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
9
Antal Grupprum
5
Max biosittning
92
Max parkettsittning
92
Max skolsittning
49
Max styrelsesittning
35
Max antal konferens
92
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Vi har inga hotellrum. Vi rekommenderar framför allt det närliggande Mornington Hotel på Nybrogatan.

I den trevliga loungen i mitten av konferensanläggningen dukar vi upp fika till ert möte. Här finns både gott om sittplatser och mingelyta. Vi rekommenderar främst våra gäster att äta lunch på Mornington Hotel som vi samarbetar med. Vi ordnar med reserverar bord till er. Det finns även möjlighet till att få mat på plats i vår lounge.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Vi har samarbetspartners som kan erbjuda olika typer av aktiviteter i samband med möte hos oss.

Vi är både miljö - och kvalitetscertifierade. Vi uppmanar våra gäster att använda allmän kommunikation till oss. En bil har tusen gånger högre co2-utsläpp än tunnelbanan om man jämför per personkilometer. (uträknat av Tricorona).

Vi erbjuder våra gäster att klimatkompensera mötet helt för en kostnad på 3 kr per person exkl moms. Detta gör vi ingen som helst avans på.

Vi erbjuder våra gäster en klimatgåva i substitut för blommor till talare, gäst, m.fl. Pengarna går oavkortat till detta projekt: http://www.tricorona.se/projekt/gyapa/


ISO 14001 - miljö
ISO 9001 - kvalitet

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Stockholms Central
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Arlanda
Avstånd:
42 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
42 km
Närmaster flygbuss:
Cityterminalen
Avstånd:
2 km

Hitta rätt!

Longitud:
Latitud: