Tipsa om anläggningenSwing by Golfbaren

Swing by Golfbaren är minigolfens hem i Stockholm, vi kombinerar kul minigolf, god mat & härlig dryck med en varm gästvänlig service och skapar minnesvärda upplevelser. Vår 30-tals inspirerade lokal med hemliga barer och privata rum skapar unika möjligheter för fest, konferens och event.

Swing by Golfbaren, när du vill ha ett möte i en unik och kreativ miljö utöver det vanliga, men där klassisk teknik och förutsättningar ändå finns. Låt den produktiva dagen övergå i en social kväll med mat, dryck & aktivitet för att skapa en givande heldag med kollegor och samarbetspartners.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
10
Max biosittning
80
Max parkettsittning
80
Max skolsittning
80
Max styrelsesittning
24
Max antal konferens
140
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Swing by Golfbaren tar dig tillbaka till förbudstiden och precis som då flödar maten och drycken i den lite hemliga lokalen. Tidstypiska Cocktails varvas med riktigt god mat anpassad för stora och små grupper. Redan i mars 2017 när Swing hade haft öppet 1 månad blev vi uppmärksammade av White Guide.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
80

Swing by Golfbaren är minigolfens hem i Stockholm. Hans Olofsson, dubbel världsmästare i minigolf, berättar med sin skapelse den sanna historien om minigolfens uppkomst i USA under förbudstiden på sent 1920-tal. Banorna är tävlingsklassade och roliga för alla, miljön är härlig och upplägget för grupper är mycket uppskattat.

Minigolf 12 hål ordinarie bana
Här puttar du i en miljö med inspiration av New Yorks gator och bakgårdar och andra halvan av banan är fonden Manhattans hustak där det fanns 150 minigolfbanor redan 1930. Däremellan besöker du med fördel vår Back Alley Bar för dryck eller en matbit,

Minigolf 6 hål i privata rummet the Livingroom
Swings stora privata rum är också vår ägares eget vardagsrum, komplett med egen bar, Chesterfield-fåtöljer, filmduk och musikanläggning, men framförallt också 6 unika minigolfhål som ger utrymme för tuffa matcher bakom fördragna gardiner.

Med anledning av Covid-19
Minigolf är en social aktivitet som på ett naturligt sätt möjliggör umgänge på lagom avstånd.
Vi följer Folkhälsomyndigheternas rekommendationer och riktlinjer för er och vår säkerhet. Vi har förstärkt våra interna hygienrutiner för personalen och vi jobbar inte om vi uppvisar minsta sjukdomssymptom. Vi förväntar oss samma agerande av våra gäster och ber om förståelse och respekt för detta. Vi ber även alla att tänka på att hålla lite extra avstånd till sina medmänniskor oavsett tidigare relation eller grupptillhörighet. Vi desinficerar klubbor och bollar mellan varje spelare, har glesare placering av bord och tillåter 1 sällskap per bana för att förhindra större folksamlingar och underlätta att hålla lagom avstånd. Förtäring av mat och dryck skall i första hand ske sittandes vid bord och vi har även en mobilbaserad lösning för beställning av mat och dryck direkt till bordet för att minska fysisk interaktion ytterligare.

Närmaste hållplats buss:
Stadsbibliotekets busshållplats, linje 2, 4, 50, 61, 515 mfl,
ca 50 respektive 150 meter

Närmaste tunnelbana:
Odenplans tunnelbana grön linje och pendeltåg,
ca 500 meter

Besöksadress

Hitta rätt!

Longitud:
18,05530
Latitud:
59,34490