Tipsa om anläggningenmyOffice LAB Sweden

myOffice ligger inom ett kort promenadavstånd till centrala Örebro och är en modern konferensanläggning och Coworking space. Här får du ta del av event och nätverk i en aktivitetsbaserad arbetsmiljö.

Det finns bemannad reception, 7 konferenslokaler, isbar, relaxavdelning samt inglasade takterrasser.

I närheten finner man en bred variation av restauranger och i direkt anslutning till Gustavsvik - norra Europas största badanläggning. Alldeles i närheten ligger hotell. I närheten finns också Örebro City Golf & Country Club med två banor på 18 respektive 9 hål, samt Backahallen som erbjuder tennis, badminton och squash m.m.
300 meter från vår byggnad ligger en populär och fin padelanläggning.

Hitta hit

För att du ska veta om lokalerna motsvarar dina förväntningar så presenterar vi alltid så mycket information som möjligt och här kommer du inom kort att kunna se det exakta antalet konferenslokaler för just den här anläggningen, hur många personer de rymmer, om det finns trådlöst nätverk och mycket mera. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
0
Max biosittning
100
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
50
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
100
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Det är viktigt att konferensdeltagarna trivs med login under sin vistelse. Här kommer vi inom kort att presentera information om exempelvis hur många enkel- eller dubbelrum som finns, vad de kostar och om de är handikappanpassade – då blir det enklare att välja rätt! Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Välkommen till myKitchen där du kan avnjuta bland annat en god salladslunch, räkmacka, en bakad bakad potatis med våra goda röror som tillbehör mm.

Vi har öppet vardagar mellan 11.30-13.30

Detaljerad Information

Max antal restaurang
50

myOffice har varje vecka nya event och aktiviteter såsom utställningar, föreläsningar, serivcemöjligheter mm.

Anläggningen erbjuder följande aktiviteter

  • LunchIn - Nätverkslunch
  • Padelanläggning 300 meter från byggnaden

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
1
Avstånd:
1 km
Närmaste flyg inrikes:
15
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg utrikes:
15
Avstånd:
15 km
Närmaste hållplats buss:
100 meter
Avstånd:
100 km
Närmaster flygbuss:
2
Avstånd:
2 km

Hitta rätt!

Longitud:
15,19451
Latitud:
59,26377