Tipsa om anläggningenBest Western Plus Park Airport Hotel

Med ett perfekt läge bara fem minuter från Arlanda flygplats och 30 minuter från
Stockholm City, ligger familjeägda och helt nyrenoverade Best Western Plus Park Airport Hotel - ett Svanen certifierat och modernt hotell med konferensmöjligheter nära Arlanda flygplats.
Gratis transfer med vår miljöbuss till & från Arlanda/Märsta Station gör det smidigt och prisvärt att konferera hos oss. Kommer ni med bil parkerar ni gratis under er vistelse.
I våra ljusa & toppmoderna konferenslokalerna kan upp till 125 personer konferera bekvämt. Självklart är alla möteslokaler utrustade med den senaste tekniken och gratis WIFI.
Vi lägger stor vikt vid gruppens måltider som planeras speciellt av hotellets köksmästare. Under kaffepauserna dukas även en mängd olika förfriskningar upp för att gruppen ska få maximal energi. Kaffe & bananer är alltid ekologiskt hos och vi jobbar aktivt för att utesluta palmolja i den mat vi serverar.
Vi dukar upp vår frukostbuffé som erbjuder alltifrån dagsfärskt hembakat bröd, nytta juicer och smoothies, till klassiker som bacon och ägg, redan från klockan 04.00.
Våra 124 hotellrum är personliga och välkomnande, här får du njuta av ombonade sovrum med sköna sängar från Anders Hilding.
På hotellet finns ett välutrustat gym samt en närliggande golfbana. På kvällen är aktiviteter som Chokladprovning med RC Choklad och/eller vårt musikquiz väldigt uppskattat bland våra gäster. Vi samarbetar också med Puls.nu & Sigtuna Yoga Center.
Ett besök på vårt hotell innebär alltid god tillgänglighet och tillmötesgående service med fokus på gästernas specifika önskemål och behov.

Närheten till Stockholm och Arlanda Flygplats gör Park Airport Hotel till en perfekt samlingspunkt för möten och konferenser för såväl lokala som långväga deltagare. I våra toppmoderna konferenslokaler kan upp till 125 personer konferera bekvämt. Självklart är alla möteslokaler utrustade med den senaste tekniken och gratis WiFi. Bokar ni vår största möteslokal ingår alltid frisk luft, då den ligger 150 meter ifrån huvudbyggnaden.
Vi erbjuder gratis transport till och från Arlanda dygnet runt. (Vid förbokning kan vi även hämta grupper från Märsta Station.) Kommer ni med bil parkerar ni gratis.
Våra lokaler är ljusa och fräscha och utrustade med den senaste tekniken. Hos oss får du alltid
• Tidseffektiva möten för lokala och långväga deltagare
• Möjligheter till både dagkonferenser och möten med övernattning
• En projektledare finns med dig hela vägen - från offert till genomförande
• Gratis parkering & fri transfer till och från Arlanda samt möjlighet till transport till Märsta
• En tekniker finns på plats för att säkerställa att allting flyter på som planerat
• Färskt vatten, frisk luft, frukt & godis, block & pennor samt projektor/OH-utrustning.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
5
Antal Grupprum
1
Max biosittning
125
Max parkettsittning
125
Max skolsittning
108
Max styrelsesittning
30
Max antal konferens
125
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Ja

Det första som möter gästen som kliver innanför hotellets entré är den välkomnande brasan och det inbjudande loungeområdet. Det här är hotellets hjärta och här vill man dröja sig kvar för att arbeta, äta, ta en drink eller bara koppla av och umgås med övriga gäster.

Hela hotellet har genomgått en totalrenovering. Målsättningen har genom hela projektet varit att alla - oavsett nationalitet - ska känna sig som hemma här. Resultatet är elegant, tidlöst om ombonat. Varenda detalj har noga handplockats - från de utvalda designmöblerna till den dova, jordnära färgskalan som andas 60-tal, som en blinkning till byggnadens arkitektur.

Bilderna på väggarna, i hissarna, namnen på mötesrummen och inriktningen på menyn är en kärleksförklaring till Stockholm – ett tema som återkommer i många detaljer genom hela hotellet.

Hotellets koncept har vuxit fram under ett tätt samarbete mellan hotellchefen Birgitta Azizsson och inredningsarkitekt Malin Ångström.

Hela hotellet är miljöcertifierat av Svanen.

Detaljerad information

Antal enkelrum
62
Antal dubbelrum
62
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
5
Antal sviter
13
Antal kombirum
1

Koppla upp eller koppla av i den inbjudande loungen.
Vem har sagt att det är tråkigt att bo på flygplatshotell? Den stora, ombonade loungen fungerar som en kombinerad bar, restaurang, lounge och arbetsplats. Inredningen är modern men ledig och överallt finns snygga, designade detaljer att vila ögonen på. Vid varje bord finns eluttag för dator och laddare. Här samlas gäster under dygnets alla timmar för att arbeta, äta, koppla av med en bok eller drink, samlas kring TV:n eller umgås.

Måltiderna serveras med stolthet
Hotellets ägarfamilj sätter stor stolthet i att alla gäster ska få uppleva en fantastisk måltid och på menyn finns delikatesser från det svenska och franska köket. Maten avnjuts tillsammans med en noga utvald dryck av den kunniga personalen. Restaurangen serverar à la carte-meny dagligen kl. 17.00 till 23.00.

Hotellfrukost – en del av upplevelsen!
Att frukosten är en viktig del av hotellupplevelsen, vet alla som arbetar och bor på hotell. Därför serveras här ”Best Breakfast ”, ett frukostkoncept som är speciellt framtaget för Best Western där man lägger fokus på det lokala och närproducerade.

För dig som gäst innebär det att frukosten garanterat håller högsta klass. Bland annat är de råvaror som serveras i högsta möjliga grad närproducerade och ekologiska, det finns alltid hembakat bröd, färskbryggt kaffe och ett stort urval nyttiga godsaker. Frukosten ger en bra start på dagen och serveras från kl. 04.00 alla dagar och fram till 9.30.
Lunch serveras endast för förbokade grupper och konferenser.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
114

Tränings- och motionsmöjligheter.
För gäster som vill vara aktiva under sin vistelse finns möjligheter till träning i hotellets välutrustade gym, att bättra på konditionen med en joggingrunda i elljusspåret strax intill, eller gå en golfrunda.
Välutrustat gym
Gymmet är utrustat med träningsredskap från Träningsspecialisten, som står för hög kvalitet och funktionalitet. Här hittar du bland annat hantlar, fria vikter, gymmaskiner, träningscyklar, löpband och pilatesbollar. Gymmet har öppet dygnet runt, 7 dagar i veckan och tillhandahåller TV, vatten och handdukar.

Jogging och promenader
I närliggande Sköndalsskogens naturreservat, finns ett elljusspår för jogging eller promenader. Du väljer mellan slingor på 2,5 eller 5 kilometer. En karta över området finns i receptionen.

Arlandastads Golfklubb
Golfaren kan passa på att gå en avkopplande runda på välrenommerade Arlandastads Golfklubb, ett stenkast från hotellet, eller kanske öva på svingen eller putten på klubbens utslagsplats eller övningsgreen.

På Park Airport hotel värnar vi om miljön och som ett led i vårt arbete att försöka minska vårt avtryck på planeten, siktar vi tillsammans med Destination Sigtuna, mot att bytt ut samtliga plastartiklar mot pappersartiklar.
Våra miljöbussar uppfyller högsta kraven för Euro 6 och har därför ett lågt utsläppsvärde. Vi erbjuder även gratis ladd platser för elbilar så att våra gäster tryggt kan ta elbilen hit.

För att stötta den biologiska mångfalden har vi bikupor med bin som producerar vår egen honung. Vi jobbar aktivt med att utesluta palmoljan ur våra livsmedel.


Svanen certifierade

En gratis transferbuss avgår till och från Stockholm Arlanda Airports samtliga terminaler var 40:e minut. Vi hämtar våra gäster utanför samtliga terminaler på hållplats 13 på T5 , hållplats 11 på T 4 och på terminal 2&3 hämtas våra gäster på hållplats 7 , mer info finns på hållplatsen.
Om du behöver transfer mellan 24.00 - 04.00 ring hotell 08-597 897 00.

Från Stockholm tag avfart Sigtuna/Märsta. Sväng höger in på Bristagatan vid den andra korsningen, omedelbart före bensinstationen OKQ8. Fortsätt rakt fram på Bristagatan ungefär 700 m. Sväng in höger när skylten
Best Western Plus Park Airport Hotel dyker upp.

Kommer du med bil
Från Uppsala tag avfart Märsta/Arlandastad. Sväng höger in på Måbyleden vid första korsningen. Tag vänster i rondellen vid tredje avfarten mot Karlsberg (Bristagatan). Fortsätt rakt fram på Bristagatan ungefär 700 m. Sväng in vänster när skylten Best Western Plus Park Airport Hotel dyker upp.
Tåg
Ta tåget till Stockholm Arlanda och hoppa på vår transfer buss som åker utanför samtliga terminaler, Bussen avgår var 40:e minut från hotellet.

Besöksadress

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Mästa station
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Arlanda
Avstånd:
6 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
6 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,87358
Latitud:
59,61909