Tipsa om anläggningenBest Western Plus Park Airport Hotel

Välkommen till nyrenoverade Park Airport Hotel – ett familjärt och modernt hotell med konferensmöjligheter nära Arlanda flygplats.

Med ett perfekt läge bara fem minuter från Arlanda flygplats och 30 minuter från Stockholm City, ligger familjeägda Park Airport Hotel. Läget gör hotellet till en idealisk samlingspunkt för affärsresenärer, privatresenärer i transfer eller med tidiga eller sena avgångar eller mötesdeltagare från när och fjärran.

En gratis transferbuss avgår från hotellets entré till och från Arlandas terminaler varje halvtimma. Bilen parkerar du gratis under vistelsen, och under resan lämnar du den till ett mycket förmånligt pris på hotellets säkra långtidsparkering.

I den inbjudande och ombonade loungen, som även fungerar som bar och restaurang, samlas hotellets gäster under dygnets alla timmar för arbete och avkoppling. Förutom bekväma hotellrum med sköna sängar inkluderar hotellets faciliteter även möteslokaler, gym samt närliggande elljusspår och golfbana.

För familjen Azizsson, som driver Park Airport Hotel, är ett personligt och varmt bemötande en självklarhet. Redan i receptionen blir du personligt och varmt mottagen av professionella receptionister och som gäst känner du dig alltid väl omhändertagen. Det finns inga önskemål som inte kan tillgodoses.

Möten och konferenser på Park Airport Hotel
Närheten till Stockholm och Arlanda Flygplats gör Park Airport Hotel till en perfekt samlingspunkt för möten och konferenser för såväl lokala som långväga deltagare. I de toppmoderna konferenslokalerna kan upp till 42 personer konferera bekvämt. Självklart är alla möteslokaler utrustade med den senaste tekniken och gratis WiFi.

Varför mötas på Park Airport Hotel?
Här är några av fördelarna:

• Tidseffektiva möten för lokala och långväga deltagare
• Möjligheter till både dagkonferenser och möten med övernattning
• En projektledare finns med dig hela vägen - från offert till genomförande
• Gratis parkering för alla deltagare
• Fri transfer till och från Arlanda samt möjlighet till transport till Märsta
• En tekniker finns på plats för att säkerställa att allting flyter på som planerat
Konferenslokalerna
De fyra flexibla konferenslokalerna är ljusa, fräscha och utrustade med den senaste tekniken. En stor konferenslounge ger utrymme för spontana samtal och idéutbyten under kaffepausen. Följande ingår alltid i priset för en konferens här:
• Projektor
• OH
• Block och pennor
• WiFi
• Frukt
• Vatten

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
4
Antal Grupprum
0
Max biosittning
56
Max parkettsittning
56
Max skolsittning
40
Max styrelsesittning
24
Max antal konferens
56
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej

Det första som möter gästen som kliver innanför hotellets entré är den välkomnande brasan och det inbjudande loungeområdet. Det här är hotellets hjärta och här vill man dröja sig kvar för att arbeta, äta, ta en drink eller bara koppla av och umgås med övriga gäster.

Hela hotellet har genomgått en totalrenovering. Målsättningen har genom hela projektet varit att alla - oavsett nationalitet - ska känna sig som hemma här. Resultatet är elegant, tidlöst om ombonat. Varenda detalj har noga handplockats - från de utvalda designmöblerna till den dova, jordnära färgskalan som andas 60-tal, som en blinkning till byggnadens arkitektur.

Bilderna på väggarna, i hissarna, namnen på mötesrummen och inriktningen på menyn är en kärleksförklaring till Stockholm – ett tema som återkommer i många detaljer genom hela hotellet.

Hotellets koncept har vuxit fram under ett tätt samarbete mellan hotellchefen Birgitta Azizsson och inredningsarkitekt Malin Ångström.

Hela hotellet är miljöcertifierat av Svanen.

Detaljerad information

Antal enkelrum
62
Antal dubbelrum
31
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
5
Antal sviter
13
Antal kombirum
1

Koppla upp eller koppla av i den inbjudande loungen.
Vem har sagt att det är tråkigt att bo på flygplatshotell? Den stora, ombonade loungen fungerar som en kombinerad bar, restaurang, lounge och arbetsplats. Inredningen är modern men ledig och överallt finns snygga, designade detaljer att vila ögonen på. Vid varje bord finns eluttag för dator och laddare. Här samlas gäster under dygnets alla timmar för att arbeta, äta, koppla av med en bok eller drink, samlas kring TV:n eller umgås.

Måltiderna serveras med stolthet
Hotellets ägarfamilj sätter stor stolthet i att alla gäster ska få uppleva en fantastisk måltid och på menyn finns delikatesser från det svenska och franska köket. Maten avnjuts tillsammans med en noga utvald dryck av den kunniga personalen. Restaurangen serverar à la carte-meny dagligen kl. 17.00 till 23.00.

Hotellfrukost – en del av upplevelsen!
Att frukosten är en viktig del av hotellupplevelsen, vet alla som arbetar och bor på hotell. Därför serveras här ”Best Breakfast ”, ett frukostkoncept som är speciellt framtaget för Best Western där man lägger fokus på det lokala och närproducerade.

För dig som gäst innebär det att frukosten garanterat håller högsta klass. Bland annat är de råvaror som serveras i högsta möjliga grad närproducerade och ekologiska, det finns alltid hembakat bröd, färskbryggt kaffe och ett stort urval nyttiga godsaker. Frukosten ger en bra start på dagen och serveras från kl. 04.00 alla dagar och fram till 9.30.
Lunch serveras endast för förbokade grupper och konferenser.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
114

Tränings- och motionsmöjligheter.
För gäster som vill vara aktiva under sin vistelse finns möjligheter till träning i hotellets välutrustade gym, att bättra på konditionen med en joggingrunda i elljusspåret strax intill, eller gå en golfrunda.
Välutrustat gym
Gymmet är utrustat med träningsredskap från Träningsspecialisten, som står för hög kvalitet och funktionalitet. Här hittar du bland annat hantlar, fria vikter, gymmaskiner, träningscyklar, löpband och pilatesbollar. Gymmet har öppet dygnet runt, 7 dagar i veckan och tillhandahåller TV, vatten och handdukar.

Jogging och promenader
I närliggande Sköndalsskogens naturreservat, finns ett elljusspår för jogging eller promenader. Du väljer mellan slingor på 2,5 eller 5 kilometer. En karta över området finns i receptionen.

Arlandastads Golfklubb
Golfaren kan passa på att gå en avkopplande runda på välrenommerade Arlandastads Golfklubb, ett stenkast från hotellet, eller kanske öva på svingen eller putten på klubbens utslagsplats eller övningsgreen.

Arlanda Hotellby är Svanen certifierade vilket innebär att vi gör bra val för miljön.
Vi är med i ”Destinationen Sigtuna” som siktar mot plastfritt 2020.
Nätverket Hållbar destination, bestående av hotell i Sigtuna, har beslutat att tillsammans drastiskt minska klimatavtrycket från plastanvändning. Målet är att 2020 vara en plastfri destination.

Svanen certifierade

En gratis transferbuss avgår till och från Stockholm Arlanda Airports samtliga terminaler var 40:e minut. Vi hämtar våra gäster utanför samtliga terminaler på hållplats 13 på T5 , hållplats 11 på T 4 och på terminal 2&3 hämtas våra gäster på hållplats 7 , mer info finns på hållplatsen.
Om du behöver transfer mellan 24.00 - 04.00 ring hotell 08-597 897 00.

Från Stockholm tag avfart Sigtuna/Märsta. Sväng höger in på Bristagatan vid den andra korsningen, omedelbart före bensinstationen OKQ8. Fortsätt rakt fram på Bristagatan ungefär 700 m. Sväng in höger när skylten
Best Western Plus Park Airport Hotel dyker upp.

Kommer du med bil
Från Uppsala tag avfart Märsta/Arlandastad. Sväng höger in på Måbyleden vid första korsningen. Tag vänster i rondellen vid tredje avfarten mot Karlsberg (Bristagatan). Fortsätt rakt fram på Bristagatan ungefär 700 m. Sväng in vänster när skylten Best Western Plus Park Airport Hotel dyker upp.
Tåg
Ta tåget till Stockholm Arlanda och hoppa på vår transfer buss som åker utanför samtliga terminaler, Bussen avgår var 40:e minut från hotellet.

Besöksadress

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Mästa station
Avstånd:
2 km
Närmaste flyg inrikes:
Arlanda
Avstånd:
6 km
Närmaste flyg utrikes:
Arlanda
Avstånd:
6 km

Hitta rätt!

Longitud:
17,87358
Latitud:
59,61909