Tipsa om anläggningenRC Hotel Sports & Business

SPORT, NÖJEN OCH AFFÄRER. For active people
Vi vågar nog påstå att Rc Sports & Business är unikt på flera sätt och erbjuder det mesta som behövs för en sund, aktiv livsstil. Vårt erbjudande är en helhetsupplevelse med boende, nöjen, restaurang, konferens och sport under samma tak – unikt för Sverige. Denna helhet ger oss styrkan att ordna konferenser, event och idrottsevenemang i absolut toppklass. Att vi också ligger granne med mässområdet Elmia gör inte saken sämre.
Välkommen till oss för givande möten, tuff träning, roliga bowlingrundor, smakfull mat, en god natts sömn och allt däremellan.

Hitta hit

På RC Sports & Business får du ut det mesta av din konferens. Kombinera sport, nöjen, hotell och möten utan att lämna byggnaden. Boka ett eller flera av våra konferensrum med plats för 10 till 50 personer. Rummen är luftkonditionerade och utrustade med den senaste tekniken. Konferensdelen ligger i nära anslutning till restaurang och lobby. På vår trevliga terrass kan du njuta av en kopp kaffe till den underbara utsikten över Vättern och omgivningarna.
Vi kan designa oförglömliga event och anordna unika möten för såväl företag som privatpersoner. Här kan du lägga allt från egna mässor och konferenser till bröllopsfester och kickoffer. Dessutom kan våra hallar snabbt byta skepnad till mässor och andra aktiviteter.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
3
Antal Grupprum
3
Max biosittning
50
Max parkettsittning
50
Max skolsittning
30
Max styrelsesittning
18
Max antal konferens
50
Studierum
Ja
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Rc Hotel är ett toppmodernt, fyrstjärnigt hotell som ligger i Jönköpings mässområde – Elmia, lätt åtkomligt från E4:an. Hotellet består av 59 ljusa, smakfullt inredda rum. Samtliga rum är utrustade med individuell luftkonditionering, HD-TV, strykbräda, strykjärn, safety box och WiFi på 100 Mb/s. Vi gör allt för att du ska trivas och få en skön natts sömn. Självklart är hela hotellet även handikappanpassat och rökfritt. Fri parkering ingår alltid för hotellets gäster.

Välkommen till oss för givande möten, tuff träning, roliga bowlingrundor, smakfull mat, en god natts sömn och allt däremellan.

Detaljerad information

Antal enkelrum
1
Antal dubbelrum
57
Handikappanp.dubbelrum
4
Antal sviter
3
Antal kombirum
16
Handikappanp.sviter
2
Handikappanp.kombirum
4

Vi välkomnar alla till vår nya restaurang och vårt nya café på Racketcentrum. Här finns något för alla smaker, oavsett om du är hungrig efter träningen eller äter middag med kollegorna. Vår specialitet på RC Grill är hälsosam kost och grillade rätter i alla former. Restaurangen och caféet ligger i hjärtat av anläggningen och har plats för sammanlagt 150 gäster.
70 i matsalen
40 i sportsbaren
40 i övriga restaurangen

Detaljerad Information

Max antal restaurang
150

Till oss är du alltid välkommen, med eller utan racket i hand. Vi erbjuder en lång rad aktiviteter av skilda slag och välkomnar såväl elitidrottare som kompisgäng, familjer och företag till våra fräscha lokaler.
RC Sport erbjuder tennis, badminton, squash, gym, klättring, bowling och curling i samma anläggning. Välj vad som passar dig!
Bowling, tennis, curling, badminton, klättring, squash och middag på Rc Grill är bara ett axplock av de aktiviteter som man kan avsluta sin konferensdag med tillsammans med sina kollegor – allt under samma tak.

Tennis 4 inomhus, 5 utomhus
Bowling 20 banor
Badminton 13 banor
Curling 6 banor
Klättring 2 klätterväggar
Squash 2 banor
Gym 2 vån.

RC jobbar med sin miljöpolicy men är inte i dagsläget miljödiplomerade.

RC Hotel är ett hotell och en sportarena på Elmiaområdet i Jönköping, strax intill Elmia mässan utmed E4.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Resecentrum Jönköping
Avstånd:
6 km
Närmaste flyg inrikes:
Jönköping flygplats, Axamo
Avstånd:
14 km
Närmaste hållplats buss:
Vättersnäs
Avstånd:
1 km

Hitta rätt!

Longitud:
Latitud: