Tipsa om anläggningenBokenäset Hotell & Konferens AB

En fullservicedestination med bykänsla som tar havet på största allvar. Nu har åter Bokenäset öppnat upp portarna med nytt namn, nytt koncept och helt nyrenoverade ytor.

Välkomna för dagen, över natten eller för livet!
En timma från Göteborg, vid Koljefjorden i mitten av Bohuslän.

Hitta hit

På Bokenäset hittar du just det mötesrum din konferens behöver och här inspirerar även panoramautsikten till kreativa lösningar i innovativt arbete.
Ett kreativt arbetsmöte kräver möbler till rörlighet och olika färgsättningar. Hos oss hittar du fåtöljer i cirkel, projektarbetsrum, traditionellt sittande vid stora bord och högryggade fåtöljer.
Våra mötesrum är gjorda med olika förutsättningar för olika sorters möten.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
7
Max biosittning
150
Max parkettsittning
150
Max skolsittning
100
Max styrelsesittning
14
Max antal konferens
150
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

På Bokenäset bor du i lägenheter. Alltid med eget sovrum, i helt nyrenoverade ytor med balkong eller markterass. Du kommer alltid känna närheten till havet!

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
98
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
2
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

På Bokenäset hittar ni restaurang Västersalt och café Fröken Esters Skafferi.
I restaurang Västersalt är naturen närvarande och Västerhavet inspirerar i blågröna toner och på menyn är närproducerat, mat efter årstid och från havet ledord.
I café Esters hittar ni en tydlig nationalromantisk prägel, inspiration från svenska hem under förra sekelskiftet med nedtonat rosa/grågrönt. Här kan du fika i mysiga soffgrupper med utsikt över Koljöfjorden dagtid, kvällstid kan du sitta ner framför brasan där ni hittar Esters som blivit vår kvällsbar.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
114

På Bokenäset kan du aktivera dig i, på eller vid havet. På plats hos oss har vi RIB, kajaker, SUPbrädor, motorbåtar etc just för att göra havet tillgängligt för dig. Vi erbjuder också teambuilding aktiviteter, båtturer ut i den bohuslänska skärgården med fika eller skaldjurslådor, femkamper, föreläsningar och mycket annat.

Vår miljöanläggning är helt unik och Bokenäset har är en av de främsta kretsloppsanläggningarna i Europa!
Vi lever i samspel med naturen. Att använda endast miljögodkända svanen-produkter eller liknande med samma höga miljökrav är en självklarhet för oss.
Avfallet hamnar i vår miljöanläggning. Efter en reningsprocess återanvänder vi vatten från duschar och tvättställ till spolvatten i toaletterna. I miljöanläggningen utvinns även biogas som används till att värma upp huvudbyggnaden. Vår by gör verklighet av kretsloppstänkandet och har dessutom varit omtalad och omdiskuterad vid miljökonferenser och föreläsningar i FN. (Ecological Sanitation and Reuse of Wastewater)

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Uddevalla
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg inrikes:
Trollhättan
Avstånd:
50 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
130 km
Närmaste hållplats buss:
Bokenäs Skola
Avstånd:
4 km
Närmaster flygbuss:
Göteborgs Central
Avstånd:
100 km

Hitta rätt!

Longitud:
11,59900
Latitud:
58,26099