Tipsa om anläggningenBokenäset Hotell & Konferens AB

Bokenäset ligger beläget mitt i den Bohuslänska skärgården. Hotellet har konferens- och möteslokaler i ett flertal storlekar. Målet är enkelt: Att er konferens eller möte ska överträffa era förväntningar. Hotellet har spalounge, havsbastu, restaurang, bistro med café & bar, och nyrenoverade lägenheter med balkong eller terrass. Hotellet ligger på en 360 000 kvadratmeter stor strandtomt tre mil utanför Uddevalla mot Lysekil, med vacker utsikt över Koljöfjorden

Hitta hit

Konferens och möten på Bokenäset går under vår devis möte med havet.
Vi har en vision; och det är att era konferenser och möten överträffar era förväntningar. Vi erbjuder konferensrum och möteslokaler i ett flertal olika storlekar.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
7
Antal Grupprum
7
Max biosittning
150
Max parkettsittning
150
Max skolsittning
100
Max styrelsesittning
14
Max antal konferens
150
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Ja
Hörslinga
Nej

Alla våra hotellrum har terrass eller balkong och entré på markplan. Det bjuds på öppna ytor mellan kök och vardagsrum och en fantastisk vy att vakna upp till.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
98
Antal sviter
2

Havet vid den svenska västkusten brukar kallas Västerhavet. Här finns Sveriges saltaste vatten, vilket gör att haven är mycket artrika. Faunan och floran här har ungefär samma uppbyggnad som den i Nordsjön. Drygt 130 fiskarter har påträffats utanför Bohuskusten, och på bottnarna uppträder flera hundra olika alger och flera tusen djurarter.

Västersalt har fått sitt namn efter detta hav, precis utanför dess panoramafönster, som är dess största källa till både råvaror och inspiration.”

Detaljerad Information

Max antal restaurang
114

Vi erbjuder aktiviteter både på land och till havs.
Kanot
Kajak
SUP
Tennis
Boule
Badmington
Gym
Träningspass
Aktiviteter med Aqua event så som RIB turer, bubblefootball med mera

Bokenäset är en unik miljöanläggning med en av Europas främsta kretsloppsanöläggningar vilket lockar besökare från hela världen.

Anläggningen är Svanenmärkt och helt självförsörjande av vatten.

Här kommer du inom kort att finna information om hur du enklast tar dig till och från konferensanläggningen, vilka transportmedel som rekommenderas och var närmsta tåg-, busstation eller tunnelbana finns. I väntan på att informationen ska komma på konferensanläggning så är du naturligtvis varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Kommunikationsmöjligheter

Närmaste tågstation:
Uddevalla
Avstånd:
15 km
Närmaste flyg inrikes:
Trollhättan
Avstånd:
50 km
Närmaste flyg utrikes:
Landvetter
Avstånd:
130 km
Närmaste hållplats buss:
Bokenäs Skola
Avstånd:
4 km
Närmaster flygbuss:
Göteborgs Central
Avstånd:
100 km

Hitta rätt!

Longitud:
0,00000
Latitud:
0,00000