Tipsa om anläggningenSankt Erikspalatset

Välkommen till Sankt Erikspalatset!

I Sankt Erikspalatset med en enastående utsikt över Stockholms innerstad ligger denna unika lokal med en generös takhöjd och ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare det höga läget.
Anrika Sankt Erikspalatset byggdes år 1907-1910 och här möts det gamla med det nya, nyrenoverat med bevarade tidstypiska detaljer såsom fina takbjälkar, pelare och snedtak - en perfekt plats för inspirerande möten.

Sankt Erikspalatset är beläget vid Karlbergskanalen och Kungsholms Strands mysiga promenadstråk med ett stenkast till Stockholms Centralstation.
I dessa personliga lokaler med plats för 50 personer finns det möjlighet att anordna konferenser, frukostmöten, mingel och evenemang ovanför takåsarna.

Hitta hit

I Sankt Erikspalatset mysiga eventlokal kan ni ordna konferenser, frukostmöten, mingel och evenemang för upp till 50 personer. Eventlokalen är ljus, hemtrevligt inredd med en fantastisk takhöjd.

Här finns det plats för personliga samtal i våra lounge-hörnor på loftet eller i soffgruppen. I lokalen finner ni tre toaletter och ett kök.

Detaljerad information

Antal konferenslokaler
0
Antal Grupprum
0
Max biosittning
0
Max parkettsittning
0
Max skolsittning
0
Max styrelsesittning
0
Max antal konferens
50
Studierum
Nej
Trådlöst internet
Nej
Hörslinga
Nej
 • Lokalöversikt

  Förklaring av sittningar
 • Öar
  U-bord
  Styrelse
  Skolsittning
  Bio/Parkett
  Klicka på lokalen för detaljerad info

Vi erbjuder inga övernattningsrum, däremot finns det ett flertal hotell i närheten.

Detaljerad information

Antal enkelrum
0
Antal dubbelrum
0
Handikappanp.enkelrum
0
Handikappanp.dubbelrum
0
Antal sviter
0
Antal kombirum
0
Handikappanp.sviter
0
Handikappanp.kombirum
0

Om ni önskar ordnar vi med catering då vi inte har en egen restaurang att erbjuda. Om ni känner för en bensträckare finns det ett flertal restauranger i området - fråga oss, vi ger er gärna rekommendationer efter era önskemål.
Kaffe finns att tillgå vid förfrågan.

Detaljerad Information

Max antal restaurang
0

Denna mångsidiga lokal lämpar sig för inspirerande frukostmöten, affärsmingel, föreläsningar och evenemang. Här finns det pingisbord, soffhörna och TV-spel för lättsammare aktiviteter.

Många företag och organisationer tar hänsyn till miljö- och säkerhetsfrågor när de väljer konferensanläggning. Här kommer det inom kort att finnas uppgifter om huruvida denna anläggning innehar exempelvis miljö- eller säkerhetscertifieringar. Under tiden vi arbetar med att få informationen på plats så är du varmt välkommen att kontakta oss med dina frågor på tel 020-75 80 75 eller via e-post till boka@konferens.se.

Våra lokaler finns på Kungsholmen med goda kommunikationer såsom bussar och tunnelbana vid Fridhemsplan och Sankt Eriksplan. Tunnelbanan tar er på några få minuter från Fridhemsplan till t-centralen och centralstationen.

Hitta rätt!

Longitud:
18,02951
Latitud:
59,33661